آرد ۲۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایی خوری
گردوی پودر شده ۵۰ گرم
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایی خوری
گردوی خورد شده به میزان لازم
طرز تهیه :
من که عاشق این شیرینی هستم چون عاشق عطر بوی دارچین هستم . یادم هست برای عید سال ۸۹ این شیرینی از پرطرفدارترین شیرنیهای بود که برای عید سفارش داشتم . امیدوارم درست کنید و شما هم لذت خوردنش رو ببرید.
ابتدا کره و شکر را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند سپس پودر دارچین و زرده تخم مرغ را اضافه کنید دوباره کمی هم بزنید بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط و الک کنید به مواد قبلی اضافه کنید در نهایت گردوی پودر شده را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید به مدت ۱ سأعت در یخچال استراحت دهید . بعد از این مدت خمیر را بین دوتا کیسه فریزر با کمک وردنه به قطر ۵ میل پهن کنید سپس قالب دلخواه بزنید مرکز شیرینی را کمی سفیده تخم مرغ بمالید گردوی خورد شده بریزید شیرنیها را در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید .
اوووووووووووووم دوسش دارم مرسی خااانووم
پاسخحذفخیلی خوشمزه میشه لیلا جون . جات خالی بود عزیزم . مرسییییییییییی
حذفسلام من امروزسایت قشنگ تون ودیدم واین شیرینی رودرست کردم عالی شدممنون ازدستورخوبتون
پاسخحذفنرگس جون خیلی خوشحالم که دوست داشتید . نوش جونتون .
حذف