۱۳۹۱ فروردین ۲۹, سه‌شنبه

کالتزونه


مواد لازم :
خمیر پیتزا 
سس بلونزه
فلفل دلمه ای
کالباس
پنیر پیتزا
مواد لازم برای اگواش :
زرده تخم مرغ  1 عدد
روغن مایع   1/2 قاشق چایی خوری
شیر  1/2 قاشق چایی خوری

طرز تهیه :
 خمیر کالتزونه همان خمیری که برای پیتزا استفاده می‌کنید . هست فقط نوع پیچیدن فرق می‌کنه برای مواد داخلش کمی بلونزه سس بریزید روی آن را هم فلفل دلمه ای و کالباس خورد شده ریخته در اخر هم کمی پنیر پیتزا بریزید . نوع پیچیدنش این طور هست که از خمیر کم بر دارید با وردنه گرد باز کنید سس بلونزه را روی یه نیمه خمیر همراه پنیر متزارلا بریزید نیمه دیگر خمیر را روی هم بیارید لبه را مثل قطاب بپیچید اگه براتون سخته با چنگال این کار را انجام دهید. روی خمیر را با برس اگواش بزنید . سپس کالتزونها را در فر‌ ۱۸۰درج به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه قرار دهید .


۱ نظر:

  1. ببخشید میشه اسم های فارسی مواد را استفاده کنید؟ ممنون

    پاسخحذف