مواد لازم :
آرد ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ قاشق چایی خوری
پودر قند ١ و ١/٤ پیمانه
نمک ١ قاشق چایی خوری
آرد ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ قاشق چایی خوری
پودر قند ١ و ١/٤ پیمانه
نمک ١ قاشق چایی خوری
کره ١/٢ پیمانه
آب ٣/٤ پیمانه
آب لیمو ١ قاشق سوپ خوری
آب ٣/٤ پیمانه
آب لیمو ١ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ٢ عدد
رنده پوست لیمو ١/٢ قاشق چایی خوریطرز تهیه :
آرد و پودر قند و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید . کره را هم اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کنید . تخم مرغ و رنده پوست لیمو و آب ساده و آب لیمو را اضافه کنید به آرامی هم بزنید . اگر خمیر سفت بود چند قاشق آب اضافه کنید . در قالب مافین کاغذ مخصوص بگذارید به طور مساوی داخل آنها را پر کنید . قالب را داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقیقه قرار دهید .
واای خدای من به به عالیه عکستم محشره
پاسخحذفخیلی ممنون لیلا جون . لطف داری عزیزم .
حذفبه به! چه عطری دارن این لیمو ها!!!!!! خیلی دوست دارم! چقدر هم خوشگل چیدی عارفه جونم! خوش به اهالی منزل! چه کیفی کردن!!!
پاسخحذفواقعا جات خالی بود شبو جون خیلی خوشمزه بود . مرسییییییییییی عزیزم .
حذفخانوم استاد مافین ، باور کن اگه من آنقدر به مغزم رسپت مافین برسه :)
پاسخحذفاین از اون خوشمزه ها باید باشه
لطف داری گیلدا جون .
حذفجات خالی عزیزم . خیلی خوش عطر و بو هست این مافین .
عطر این مافینها من رو مست کرد که ؛ نوششششش جونتون دوستم :*
پاسخحذفقربونت رز جونم . ممنون عزیزم .
حذفعارفه جون من عاشق عکسای این پستم خیلی خیلی حس خوبی بهم می ده :)
پاسخحذفقربونت افسانه جون . خوشحالم که دوستشون داری عزیز دلم .
حذفاین دستور را درست کردم عالی عالی عالی ممنونم
پاسخحذفنوش جونتون خاطره عزیز . این جز مافینهای محبوب من هست .
حذفممنون از دستور پخت .....فقط بکینگ پودر نگفتین کی بریزیم!!!!!
پاسخحذف))))))) یادم رفته بود . الان درستش کردم دوست عزیز .
حذفممکنه بپرسم وقتی کره را به مواد خشک اضافه کردید ، کره بصورت آبشده بود یا نرم ؟ مرسی
پاسخحذفکره باید به دمای محیط رسیده باشه یعنی حداقل ۱سأعت قبل از یخچال درش آورده باشید تا کمی نرم شده باشد .
حذفدوست گلم ميشه جاي پودر قند از شكر استفاده كرد؟
پاسخحذفشکر دونه ریز میشه یا اینکه یکم شکر رو آسیاب کنی نرم بشه میتونی استفاده کنید عزیزم .
حذفسلام.
پاسخحذفمیشه لطفا بگید چقدر پودرقند اینجا لازمه؟