۱۳۹۱ آذر ۲۷, دوشنبه

مافین لیمو


مواد لازم :
آرد  ٢ پیمانه
بکینگ پودر  ٢ قاشق چایی خوری
پودر قند  ١ و ١/٤ پیمانه
نمک  ١ قاشق چایی خوری 
کره  ١/٢ پیمانه
آب  ٣/٤ پیمانه
آب لیمو  ١ قاشق سوپ خوری 
تخم مرغ  ٢ عدد 
رنده پوست لیمو  ١/٢ قاشق چایی خوری


طرز تهیه :
آرد و پودر قند و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید . کره را هم اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کنید . تخم مرغ و رنده پوست لیمو و آب ساده و آب لیمو را اضافه کنید به آرامی هم بزنید . اگر خمیر سفت بود چند قاشق آب اضافه کنید . در قالب مافین کاغذ مخصوص بگذارید به طور مساوی داخل آنها را پر کنید . قالب را داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقیقه قرار دهید .



۱۹ نظر:

  1. واای خدای من به به عالیه عکستم محشره

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ ممنون لیلا جون . لطف داری عزیزم .

      حذف
  2. به به! چه عطری دارن این لیمو ها!!!!!! خیلی دوست دارم! چقدر هم خوشگل چیدی عارفه جونم! خوش به اهالی منزل! چه کیفی کردن!!!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. واقعا جات خالی‌ بود شبو جون خیلی‌ خوشمزه بود . مرسییییییییییی عزیزم .

      حذف
  3. خانوم استاد مافین ، باور کن اگه من آنقدر به مغزم رسپت مافین برسه :)
    این از اون خوشمزه ها باید باشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لطف داری گیلدا جون .
      جات خالی‌ عزیزم . خیلی‌ خوش عطر و بو هست این مافین .

      حذف
  4. عطر این مافینها من رو مست کرد که ؛ نوششششش جونتون دوستم :*

    پاسخحذف
  5. عارفه جون من عاشق عکسای این پستم خیلی خیلی حس خوبی بهم می ده :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت افسانه جون . خوشحالم که دوستشون داری عزیز دلم .

      حذف
  6. این دستور را درست کردم عالی عالی عالی ممنونم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونتون خاطره عزیز . این جز مافینهای محبوب من هست .

      حذف
  7. ممنون از دستور پخت .....فقط بکینگ پودر نگفتین کی بریزیم!!!!!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ))))))) یادم رفته بود . الان درست‌ش کردم دوست عزیز .

      حذف
  8. ممکنه بپرسم وقتی کره را به مواد خشک اضافه کردید ، کره بصورت آبشده بود یا نرم ؟ مرسی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. کره باید به دمای محیط رسیده باشه یعنی‌ حداقل ۱سأعت قبل از یخچال درش آورده باشید تا کمی‌ نرم شده باشد .

      حذف
  9. دوست گلم ميشه جاي پودر قند از شكر استفاده كرد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. شکر دونه ریز میشه یا اینکه یکم شکر رو آسیاب کنی نرم بشه میتونی استفاده کنید عزیزم .

      حذف
  10. سلام.
    میشه لطفا بگید چقدر پودرقند اینجا لازمه؟

    پاسخحذف