۱۳۹۱ فروردین ۲۹, سه‌شنبه

میرزا قاسمی


مواد لازم :
 بادمجان ۳عدد
گوجه فرنگی ۲عدد
سیر ۱بوته
تخم مرغ ۲عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه :
ابتدا بادمجان را روی گاز یا توی فر‌ کبابی کنید سپس بعد از کبابی کردن پوست آنها را بگیرید و ساطوری کنید.گوجه فرنگی را هم پوست کنده و پوره یا رنده کنید.سیرها را ساطوری کنید در روغن سرخ کنید به آن زردچوبه اضافه بزنید تخم مرغ را در سیر سرخ شده بشکنید کمی خودش را گرفت هم بزنید به آن بادمجان‌ها را اضافه کنید کمی تفت دهید گوجه فرنگی پوره شده را به همراه نمک و فلفل ریخته در این مرحله اگر دوست داشتید میتوانید کمی‌ ربع گوجه فرنگی هم بریزید.در ظرف را بگذارید تا غذا جا بیفتد.فقط اینبار کمی‌ خشک تر درست کردم چون می‌خواستم به صورت اردور سرو کنم .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر