ابتدا الو را در قابلمه بزرگ و مناسب ریخته دو برابر وزن الو آب بریزید روی حرارت قرار دهید تا بپزد بد از اینکه الوها پخته شدن یعنی هسته و گوشت از هم جدا شدن در یک صافی ریخته کاملا با پشت قاشق الوها را به صافی بفشارید تا کاملا گوشت الوها از صافی عبور کنند فقط هسته و پوست الو باقی بماند دوباره آن آب زلال که مانده را روی حرارت قرار دهید تا غلظت مناسب برسد.
سلام
پاسخحذفمیشه از این رب به جای رب انار هم استفاده کرد؟
ممنون
نه عزیزم یعنی بجای ربّ انار تو فسنجون استفاده کنی نمیشه . میتونی به همین روش ربّ انار هم درست کنی به جای آلو از انار استفاده کنی عزیزم .
حذف