۱۳۹۱ فروردین ۲۷, یکشنبه

خوراک اسفناج و گوشت


مواد لازم
اسفناج پاک شده   500 گرم
گوشت چرخ کرده   250 گرم
پیاز  1 عدد
سیر  3 حبه
تخم مرغ   3 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
آب نارنج یا اب لیمو    به میزان لازم

طرز تهیه :
این خوراک خیلی‌ ساده و راحت هست برای یک شام سبک گزینه مناسبی هست . ابتدا  پیازرا خلالی کنید و تفت دهید وقتی‌ کمی‌ طلایی شد سیر خورد شده را به ان اضافه و تفت دهید . زردچوبه را ریخته و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تفت دهید وقتی‌ رنگ گوشت کمی‌ تغییر کرد نمک و فلفل را اضافه کنید . سپس اسفناج تازه را اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا اسفناج آب بندازد و گوشت همراه آب اسفناج پخته شود در این مرحله اب نارنج و اب لیمو را بریزید . وقتی‌ آب غذا کم شد تخم مرغ را در آن بشکنید .


۲ نظر: