مواد لازم :
آلبالو
الو سیاه
آب
کمی نمک
طرز تهیه :
ابتدا هسته آلبالوها و آلو سیاه ( یا هر میوه دلخواه مثل گیلاس یا زردالو میتونید همراه آلبالو بپزید اینکار باعث میشود لواشک ملس داشته باشید یا اینکه کمی شکر بریزید ) در بیارید سپس همراه آب که تا حدی باشد که روی آلبالوها را بپوشاند . قابلمه را روی حرارت با شعله زیاد قرار دهید وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید باید مرتب هم بزنید چون زود ته میگیرد وقتی کمی غلیظ شد نمک یک پنسه اضافه کنید در این مرحله یا با گوشکوب برقی یا غذاساز همه مواد را لهٔ و پوره کنید ( اگر میوهها را با هسته پختید باید صافی کنید تا هستهها جدا شود ) دوباره پوره میوهها را به قابلمه برگردانید به هم زدن ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسد سپس روی یک سینی سلفون بکشید مایه لواشک را روی آن بریزید خوب پهن کنید تا همجا یکدست شود سپس سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا خشک شود سپس از سلفون جدا کنید و نوش جان کنید .
وایییییییییییییییییییییی
پاسخحذفچه کردی عارفه جون !!!!
کاش میشد چند تاشو کپی کنیم تو بلاگ من، منم از اونجا برشون دارم و بخورمشون
عاطفه جون تو هر وقت اون بستنی موز رو اینجا کپی کردی من لواشک رو اونجا کپی میکنم . گرو کشی در حد تیم ملی !!!!!!!! خیلی راحت هست بدرست عزیزم .
حذفوااااای ؛ منم میخوام ؛ دوست میدارم فراوون ، عارفه همینطور داره هنرهای آلبالوئیت میادا :))))))))))))))
پاسخحذفآرههههههههههههه رز جون . جای تو و صنم جونم خالی . یکتا نمیذاشت ما بخوریم اصلا . بچم هول کرده بود هر روز سر میزد میگفت مامان خشک نشد هنوز .
حذفمن بکشمت الانننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟
پاسخحذفصاحب اختیاری هانیه جون . والا منم دلم میخواد چون یکتا نذاشت ما دل سیر بخوریم میگفت همش مال من . منم مامان دل سوزززززززز خودم منم با حسرتش .
حذفچه لواشـــــــــکی:)))))
پاسخحذفجات خالی لاله جون .مرسیییییییی
حذف