۱۳۹۱ مرداد ۱۱, چهارشنبه

شله زرد



 مواد لازم :
برنج ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۸ پیمانه
کره ۲ قاشق سوپ خوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
خلال بادام ۵۰ گرم
زعفران غلیظ ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :
ابتدا برنج را تقریبا ۱۲ سأعت قبل خیس کنید ( اگر برنج خورد شده استفاده کنید بهتر هست ) . من معمولا بعد از اینکه برنج خیس خورد با دست میسابم تا خورد بشه . یک نکته مهم اینکه حتما اگر می‌خواهید شعله زرد خوبی‌ داشته باشید از بهترین نوع برنج که در بازار موجود هست استفاده کنید . برنج را همراه آب روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته و شکفته شود پس از این زمان شکر اضافه کنید هم نزنید تا ته نگیرد وقت شکر حل شد زعفران را بریزید کره و خلال بادام را ریخته و در اخر گلاب را بریزید در این مرحله در قابلمه بگذارید شعله را کم کنید به مدت ۳۰ دقیقه دم بگذارید . 


۵ نظر:

  1. خیلی خوشگل شده عزیزم..دلم خواست..امسال هنوز درست نکردم..مرسی

    پاسخحذف
  2. خیـــــــــــــــلی تزییناتت زیباست عارفه جوون به به عطر و بوی این شعله زرد تا اینجا اومد

    پاسخحذف
  3. عارفه جونم مرسی بابت دستور خوبت
    ولی یه جا گفتی (پس از این زمان شکر اضافه کنید هم نزنید تا ته نگیرد ) یعنی هم نزنیم یا بزنیم ته نگیره؟
    مرسی بابت زحمتایی میکشی تا ما آسون آشپزی کنیم.
    😘😘

    پاسخحذف