مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ سودا ۱ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
موز ۱۵۰ گرم
آب لیمو ۱ قاشق چایی خوری
کره ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر اضافی ۵۰ گرم
پودر دارچین ۲ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، بکینگ سودا و نمک را با هم الک کنید . موز را پوره کنید به آن آبلیمو اضافه کنید تا مانع از سیاه شدن آن شود . کره و شکر را با هم زن برقی بزنید تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید موز پوره شده را بریزید در آخر هم مخلوط آرد را اضافه کنید . خمیر خیلی چسبنده هست ۱ سأعت در یخچال بگذارید تا این حالت خمیر کمتر شود . بعد از این مدت از خمیر با دست آغشته به آرد به اندازه یک گردو بردارید در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید . سینی را در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه قرار دهید .
چقدر خووووووووووشمزه و زیبا دستت درد نکنه
پاسخحذفمرسییییییییییی لیلا جونم .
حذفمحشرههههههههههههههههه...عارفه نرمه یا کرانچی؟
پاسخحذفخیلی ممنون هانیه جون . نه کرانچی نیست . نرم یک جورایی مثل بافت کیک داره .
حذفkheili zahere khoobi dare. mikhastam beporsam ke vaghti ye gooloolke bardashtim bayad sathesh ro saf konim ya hamoonjoori bezarim too siniye fer?
پاسخحذفطعمش هم خیلی خوب هست محبوبه جون . نه عزیزم وقتی تو مخلوط شکر و دارچین غلطاندی همونطوری بذارش تو سینی فر که کاغذ روغنی کفش پهن کردی وقتی توی فر گذاشتی بر اثر گرما شیرینی کمی پهن میشه .
حذف