مواد لازم :
آرد ١٧٠ گرم
بکینگ پودر ١/٢ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ١/٢ قاشق چایی خوری
نمک ١/٤ قاشق چایی خوری
فندوق خورد شده ٣٠ گرم
آرد ١٧٠ گرم
بکینگ پودر ١/٢ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ١/٢ قاشق چایی خوری
نمک ١/٤ قاشق چایی خوری
فندوق خورد شده ٣٠ گرم
طرز تهیه :
آرد و نمک و بکینگ سودا و بکینگ پودر و پودرفندوق را با هم مخلوط کنید . کره و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن برقی هم بزنید. تخم مرغ را هم اضافه کنید هم بزنید . موز پوره شده را همراه وانیل اضافه کنید . سپس مخلوط آرد را همراه ماست به تناوب اضافه کنید . سپس در قالب مافین کاغذ بگذارید به طورمساوی داخل آنها را پر کنید . قالب را در فر ١٧٠ درجه به مدت تقریبی ٢٥ دقیقه قرار دهید . دوستان از من مافین باز بشنوید که واقعا خوشمزه بود حتما امتحان کنید .
به به خاانوم عالیه
پاسخحذفمرسیییییییی لیلا جون .
حذفنوش جونتون ، خیلی خوشمزه به نظر میاد دوستم
پاسخحذفمرسیییییییی رز جون . جات خالی میشستیم تو هوای بارونی با چایی میخوردیم کلی گپی میزدیم .
حذفYomiiiiiiii muffinnnnnn
پاسخحذفجات خالی گیلدا جون . ممنونم مهربون .
حذفبکینگ سودا دیگه چیه؟ جایگزین نداره؟؟
پاسخحذفسوگند جون بکینگ سودا مثل جوش شیرین خودمون هست . میتونی به جای اون از جوش شیرین استفاده کنی یا مقدار بکینگ پودر را زیاد کنی .
حذفعزیزدلم فندق باید کاملا پودر باشه ؟ یا اینکه دندون گیر باشه ؟
پاسخحذفعرفانه جون باید پودر باشه نه تا حدی که روغنش در بیاد فقط پودری باشه .
حذف