مواد لازم : ( برای هر ۱ نفر )
گوشت قرمز چرخ کرده یا تکهای ۸۰ گرم
پیاز ۳۰ گرم
زرد چوبه ، دارچین ، نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
برنج ۱۵۰ گرم
لوبیا سبز پاک نشده ۱۰۰ گرم
ربّ گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۵۰ گرم
طرز تهیه :
۱_ لوبیا سبز را شسته و تمیز کرده ، سر و دم آنها را بگیرید به قطعات ۱/۵ سانتی برش دهید .
۲_ گوشتها را به قطعات ۱ در ۱ برش میدهیم و یا چرخ کرده را همراه با مقداری روغن ، زردچوبه ، کمی دارچین و فلفل سیاه کمی نمک و پیاز چند دقیقه تفت دهید سپس لوبیا سبز خورد شده را به آن افزوده و همراه با ربّ گوجه فرنگی تفت دهید .
۳_ برنج را از قبل خیس کنید . سپس آب را به جوش آورید برنج را به آن اضافه کنید بعد از اینکه به مرحله آبکش کردن رسید اینکار را انجام دهید .
۴_ برای دم گذاشتن لوبیا پلو برنجی که آبکش کردید را همراه با مایه گوشتی که درست کردید لایه به لایه در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت متوسط دم بگذارید .میتوانید برای تهدیگ از سیب زمینی یا نان لواش استفاده کنید .
بورانی اسفناج را که در عکس مشاهده میکند با طرز تهیه کمی متفاوت هست رو میتونید اینجا پیدا کنید .
خیلی هوس انگیز و خوشرنگ شده لوبیا پلوت عارفه جون ،دستتون درد نکنه و نوش جونتون
پاسخحذفقربونت ارغوان جون . من بخاطر اینکه به دخترم که غذاهای ما رو با ادا میخوره بخورونم به اسم پلو قرمزی بهش میدم برای همین مجبورم پر ربّ درستش کنم .
حذفمنم پر رب بیشتر دوسش دارم !
حذفنميشه كه آدم عاشق انواع پلوي مخلوط ، مخصوصا لوبيا پلو باشه و بتونه ازخير اين پلوي خوشگل و خوش رنگ بگذره!
پاسخحذفمرسییییییییییی شبو جونم . جات خالی دوست جونم .
حذفبهترین قاطی پلو ، عااالی شده عارفه جان ؛ نوش جونتون
پاسخحذفقربونت دوست جونی .
حذفhar chi mipazi adamo nakhaste ravooneye ashpazkhone mikone. hatta agar ghazahaye sonnati khodemoon bashe.mamnoonam arefe joon.
پاسخحذفلطف داری مریم جون همیشه به من . ممنونم عزیزم .
حذفhar chi mipazi adamo nakhaste ravooneye ashpazkhone mikone. hatta agar ghazahaye sonnati khodemoon bashe.mamnoonam arefe joon.
پاسخحذفمرسییییییییییییی دوست عزیزم .
حذفهی واااااای من عاشقشم دستت درد نکنه عزیزم
پاسخحذفقربونت لیلا جون .
حذف