۱۳۹۱ بهمن ۱۵, یکشنبه

کوکی نوتلا



مواد لازم :

نوتلا ۱۱۰ گرم 
آرد ۳۲۰ گرم 
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری 
نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری 
شکر ۱۹۰ گرم 
کره  ۲۰۰ گرم 
تخم مرغ  ۲عدد 
وانیل ۱ قاشق چایی خوری




طرز تهیه :

ابتدا از نوتلا به اندازه ۲ قاشق چایی خوری بردارید با فاصله روی کاغذ روغنی که در سینی گذاشتید بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرا دهید . حالا دوستان عزیز من خودم اینکار رو نکردم چون من نوتلا رو همیشه توی یخچال می‌گذارم چون دوست دارم سرد باشه بعد مصرف کنم نوتلا خودش سفت بود و برای گذاشتن وسط کوکی‌ها مشکلی‌ نداشتم . خودتون هر راحلی که دوست دارید رو امتحان کنید یا توی فریزر یا اینکه شیشه نوتلا رو چند ساعتی توی یخچال بگذارید .
شکر و کره را در ظرفی‌ ریخته با هم زن برقی هم بزنید تخم مرغ‌ها را دانه دانه به آن اضافه کنید یعنی‌ بعد از ریختن هر تخم مرغ خوب هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید . وانیل را هم بریزید و مخلوط کنید . سپس آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و اضافه کنید به مواد قبلی‌ و هم بزنید تا مخلوط شوند . خمیر کمی‌ چسبنده هست به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید . سپس پس از این مدت از خمیر با دسته آغشته به آرد کمی‌ بر دارید کف دست باز کنید وسط آن نوتلا بگذارید خمیر را جمع کنید به شکل یک توپ در آورید با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید . سپس سینی را در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید .


۳۱ نظر:

  1. vay man asheghe in no shirini hastam hatman dorost mikonamesh.mamnoonam arefe joonam

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم مریم جون . عزیزم از الان نوش جونت باشه .

      حذف
  2. عجب چیزی شده عارفه جان ؛ خصوصا اگر عشق نوتلا باشی دیگه هیچی ، کلی مزه میده ......... دست دوست جون درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آخ آخ دست رو دلم گذاشتی‌ رز جون من عاشق نوتلا یک شیشه ۱کیلویی تو یخچال دارم نمیتونم بخورمش از دست این رژیم اه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه . مرسییییییییییییییییی دوست جونم

      حذف
    2. عزیز دلم رژیم رو بی خیال شو ،باید هر وقت هر چی دلت خواست بخوری ولی فقط وقتی گرسنه ای و هر وقت سیر شدی (نه اشباع) دست از خوردن برداری.هیچ نوع رژیمی جواب نمی ده،این تجربه ی منه به عنوان کسی که اکثر سال های عمرش رو رژیم بوده.

      حذف
    3. ارغوان جونم آخه خواهر از موقعی‌ که از ایران اومدم کلی‌ اضافه وزن پیدا کردم دیگه ۱ماهه که حسابی‌ به خودم استوپ دادم . مرسیییییییی از رهنماییت عزیزم .

      حذف
    4. خب عارفه جونم،حالا یکم چاق شدن اصلا مهم نیست .من از بچگی چاق بودم و همیشه رزیم بودم و خیلی وقت شده بود که وزن کم می کردم ولی دوباره بر میگشت سر جاش و حتی بیشتر،چون آدم یه ظرفیتی داره دیگه نمی تونه که تا ابد خوراکی های خوشمزه نخوره ،شاید یه چند روزی بتونه ولی بالاخره شکست می خوره .در ضمن ما خیلی ها مون خوردن احساسی یا روانی داریم ،مثلا وقتی ناراحت عصبانی یا خسته هستیم یه چیزی می خوریم و اصلا نمی فهمیم چی خوردیم و گرسنه نبودیم.
      راستی می تونم بپرسم شما کجا زندگی می کنید ؟

      حذف
    5. ارغوان جون من آلمان زندگی‌ می‌کنم . اتفاقاً من هم از بچگی چاق بودم تا ۸ سال پیش رژیم گرفتم و ۲۰ کیلو کم کردم حتی تو این مدت هم یک زایمان داشتم ولی‌ دوباره خودم رو برگردندم به وزن قبلیم . الان دوباره ۶کیلو اضافه وزن پیدا کردم توی این ۱ماه ۳کیلشو پروندم اون نصف دیگش رو هم بپرونم خیالم جمع میشه . سیستم تنظیم وزنم دستم اومده یعنی‌ می‌دونم چجوری خودم رو کم کنم . مرسیییییییییییی دوست جون .

      حذف
    6. امیدوارم همیشه و همه جا سالم و شاد و موفق باشی عزیزم

      حذف
  3. این شیرینی ها خیلی خوشگل و خوشمزه هستن ،دستتون درد نکنه.خب عارفه جون ،من چیکار کنم آخه ؟ ولی نه من فعلا باید برم سراغ مافین ها!!!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای جونم ارغوان جون . برو خواهر همون سراغ مافینها اگه بدونی که چقدر مافین دارم که بذارم تو وبلاگ زودی قبلیها رو بدرست که عقب میمونی !!!!!!

      حذف
    2. می دونی مشکل من اینجاست که یه سری دستور هم از سایت های خارجی پیدا می کنم و سوسه می شم که اونها رو هم درست کنم.خیلی وقت ها هم می بینم چی تو خونه داریم می رم سراغ دستورش.فردا می خوام مافین با پنیر خامه ای و مربای توت فرنگی رو درست کنم.

      حذف
    3. به به نوش جونت عزیزم . به جای من هم بخور عزیزم .

      حذف
  4. وای خیلی عالیه..بالاخره اینو گذاشتی :))
    هرچیزی با نوتلا رویاییه :))))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آرهههههه هانیه جون بقول معروف بختشون باز شد .
      مرسییییییییییی دوست جون .

      حذف
  5. عارفه جونم این شیرینی ها و دیزان های خوشگلت بد جوری دل من رو برده! ای خدا میشه یعنی یه بار از این بخورم؟؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای قربونت شبو جونم . عزیزم خودت که هنرمندی که خواهر بدرستشون .

      حذف
  6. به به دهانم آب افتاد عارفه جون ، این خوشبحال بچهها میشه که بخورند :)))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گیلدا جونم یکی‌ از اون بچه‌ها منممممممم . مرسیییییییی دوستم .

      حذف
  7. سلام عارفه جون

    میشه بفرمائید نوتالا چیه؟

    متشکرم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست عزیز نوتلا همون شکلات صبحانه هست که مارک معروفش نوتلا هست . عزیزم تو گوگل بنویس نوتلا که عکس شیشه اون رو هم ببینی‌ .

      حذف
  8. دستتون درد نکنه عارفه جان عزیز مثل همیشه خیلی زیبا و چشم نوازو خوشمزه .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونتون صفا جون عزیز . لطف دارید شما .

      حذف
  9. به به سلام عارفه خانم گل دوست عزیزم
    خدا میدونه با دیدن این سایت چقدر خوشحال شدم امیدوارم مثل همیشه شاد و پر انرژی و موفق باشی
    راستی تو لیست بغل آدرس سایت منو جا انداخته بودی
    آموزشگاه صنایع غذایی یگانه
    www.a-yeganeh.com
    میبوسمت

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام آرزو جون . ممنونم عزیزم خواستم با اینکارم از چیزی که دوست دارم دور نباشم . عزیزم من لینک سایتت رو گذاشتم . همیشه به یادت هستم عزیزم میبوسمت دوست جون .

      حذف
  10. عااااااااااااااااااالی بود خدای من خیلی خوشمزست عارفه جون دستت درد نکنه

    پاسخحذف
  11. سلام ببخشید بافت این شیرینی بعد پخت نرم هست یا خشک؟

    پاسخحذف
  12. عارفه عزیز سلام یه تقاضا داشتم ازتون میشه اجازه کپی کردن رو بزاری چون بلاخره باید یه جا سیو کنیم که بتونیم درست کنیم دیگه من خیلی از رسپی هایی که شما گذاشتی رو نتونستم درست کنم چون زاتا آدم تنبلی هم هستم حوصله نوشتن هم ندارم حیفم میاد به خدا :( درست نکرده از کنارش رد بشم ممنون میشم ازتون

    پاسخحذف