۱۳۹۲ خرداد ۲۴, جمعه

کیک دارچینی


مواد لازم :

آرد  ۱ پیمانه 
شکر  ۲/۳ پیمانه 
کره  ۶۰ گرم 
شیر  ۱/۳ پیمانه 
تخم مرغ  ۱ عدد 
بکینگ پودر  ۱ قاشق چایی خوری 
نمک  ۱/۴ قاشق چایی خوری
وانیل  ۱ قاشق چایی خوری 
پودر دارچین  ۱ قاشق چایی خوری


طرز تهیه :
کره و شکر و وانیل را هم در ظرفی‌ ریخته و با هم زن برقی هم بزنید تا کرم مانند شوند . تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید . شیر را هم ریخته و مخلوط کنید . آرد ، بکینگ پودر و نمک را را با هم الک کنید و کم کم اضافه کنید و هم بزنید .  قالب را چرب و آرد پاشی کنید مایه کیک را داخل آن بریزید قالب را در فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار دهید . بعد از اینکه از فر در آوردید وقتی‌ کاملا سرد شد از فر در آورید روی آن پودر قند بپاشید و کمی‌ پودر دارچین بپاشید .


۳۴ نظر:

  1. وااااای این مختص خودمه که عشق دارچینم...چقدرر هم عکسا ملیحه با اون گلها...به به
    مست شدم از عطر دارچین

    پاسخحذف
  2. به به ، چه عطری ، چه بوئی ، چقددددر خوشگل و خوشمزه ، به به

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. رزی جون تو که میدونی‌ چقدر این کیک لطیف و خوشمزه هست . مرسییییییییییی عزیزم

      حذف
  3. صفحه بهاری ، گلهای بهاری ، کیک بهاری
    همه چیز زیباست <3

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. چشم‌های خوشگلت قشنگ می‌بینه عزیزم . ممنونم

      حذف
  4. به به چه کیکی شده، خیلی دوست دارم، چه برشهای خوشگلی زدی

    پاسخحذف
  5. خیلی خوشمزه به نظر میاد عارفه جون ،دستتون درد نکنه و نوش جونتون.من عاشق عطر و طعم دارچینم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم ارغوان جون . دقیقا وقتی‌ دارچین توی کیک استفاده میکنه اون کیک رو جادویی میکنه .

      حذف
  6. دستتون درد نکنه خیلی باید خوشمزه باشه با عطر و بوی خوشی که داره مثل همه کاراتون قشنگ و عالیه ♥

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم صفا جون . شما به من همیشه لطف دارید . من شاگردی می‌کنم پیش شما عزیزان .

      حذف
    2. اختیار دارید عارفه جان عزیز ...کاراتون همیشه عالی , ناب و بدون نقص بوده است و اینکه در تصویر و در دستور روش خاص خودتون رو دارید خیلی مهم و باارزشه ...شخصا به روشهای خاص تمام کسانیکه در کار آشپزی هستند احترام و ارزش خاصی قائل هستم امیدوارم همیشه موفق باشید .

      حذف
  7. سلام خسته نباشی ممنون عارفه جون وبلاگ شماراالی گگولوی عزیزبه من معرفی کرد وخیلی ممنونم که جواب سوال منو داده بودین یه سوال دیگه داشتم من امروز مافین هلندی درست کردم همه چیزو رعایت کردم منتها وقتی ازفر آوردم بیرون وسطش نپخته بود میخاستم بدونم علتش چی بوده البته من مواد رو نصف کردم ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست عزیزم خیلی‌ خوش آمدید به وبلاگم . الی گولو جونم به من لطف داره همیشه . عزیزم رسپی مافین هلندی مال من نیست یعنی‌ من تو وبلاگم ندارمش ولی‌ عزیزم باید درجه فر‌ رو کم کنی‌ که خیلی‌ زود روی مافین رنگ نگیره قبل از اینکه داخلش بپزه . اگر این اتفاق افتاد روی قالب رو با فویل بپشون و حرارت بالای فر رو خاموش کن فقط حرارت پایین روشن باشه دوباره قالب رو داخل فر بگذار تا وسط کیک هم بپزه .

      حذف
  8. سلام عزیزم شب خوش ممنون ازشما

    پاسخحذف
  9. سلام دوست عزیزم خسته نباشید و ممنون از این دستور کیک دل انگیزتون
    من دو تا سئوال دارم و باز زحمت برای شما.
    1ـ در داخل این کیک پودر دارچین ریخته نمیشه و همانطور که نوشتین بعد از پخت باید روی کیک بریزیم.
    2ـ من کمربند دور قالب ویلتون خریداری کردم برای اینکه کیک ترک نخوره و... ولی طرز استفاده از آن را نمیدونم شما می تونین من را راهنمایی کنید؟ چون شنیدم که باید خیس دور قالب بست و اینکه فر من برقیه و اندازه داخل آن 30 سانت در 30 سانت است احتمال سوختن این کمربند نیست؟ ممنونم عذر خواهی می کنم از اینکه شما را زحمت دادم.
    قربان شما لیلی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام لیلی‌ جون .
      عزیزم توی رسپی اصلی‌ این کیک دارچین داخل کیک نمیریزنند ولی‌ من ریختم چون عاشق عطر بوی دارچین توی کیک هستم اگر تو هم مثل من طرفدار دارچین هستی‌ توی کیک هم بریز عزیزم .
      در مورد کمربند ویلتون هم برای این کیک مناسب نیست که استفاده کنی‌ همینطور که میبینی‌ ریک کیک من برجسته و ترک خرده نشده . برات لینک وبلاگ ژولیت عزیز رو میدم که در مورد چگونه استفاده کردن از این کمربند دور قالب کیک ویلتون توضیح داده که میتونی‌ لینک رو کپی کنی‌ و تو گوگل پیس کنی‌ تا بتنی‌ از نکاتی‌ که ژولیت عزیز گفته برسی عزیزم .
      http://bit.ly/18Lo67U

      حذف
    2. سلام ـ بسیار ممنونم از راهنمایی شما. عارفه جون چقدر دارچین داخل کیک بریزم منم واقعاً عاشق عطرشم و می خوام همین امشب برم کیک را درست کنم.

      حذف
    3. لیلی‌ جون من خودم ۱/۲ قاشق چایی ریختم . امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید . از الان نوش جونتون عزیزم .

      حذف
  10. salaam , mersi , mishe lotfan begid 60 geram chand ghashogh ya cup mishe, ma inja tu amrika nemitoonim andazeha ro be geram dashte bashim, mersi az lotfetoon

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست عزیزم تقریبا میشه ۱/۴ کاپ . برای استفاده از تبدیل گرم به کاپ لینک میدم از وبلاگ خوب دوستم لیلا جون که میتونی‌ از اون استفاده کنید .
      http://www.yemalilar.com/search/label/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%20%D9%87%D8%A7

      حذف
  11. سلام عزیزم وقت بخیر ممنون ازشما عارفه جون ببخشید یه سوال داشتم بجای آرد چند منظوره ازچه آرد دیگه ای میتونم استفاده کنم چون اینجا من هرچی گشتم پیدانکردم ممنون ازشما

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست ناشنسم من اینجا نگفتم که از آرد چند منظوره استفاده کنید همون آرد معمولی شیرینی پزی استفاده کنید . در رسپیهی که آرد چند منظوره داره هم میتونید آرد معمولی استفاده کنید فقط به اون باید کمی‌ بکینگ پودر و بکینگ سودا اضافه کنی‌ .

      حذف
  12. عارفه جون ميشه اين كيك رو تو مايكروفر پخت؟
    البته مايكروفر گريل دار
    ممنون ميشم راهنمايي كني

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم من خودم به شخصه هیچ وقت توی میکروفر کیک نپختم و توصیه هم نمیکنم اینکار رو انجام بدید . بجز مواردی که رسپی خاصی‌ برای کیکی داشته باشید که داخل میکروفر باید پخته بشه .

      حذف
  13. خیلی ممنون از این همه عشق.موفق باشید

    پاسخحذف
  14. salam khaste nabashin ,,,,,mishe be jaye kare az roghan maye estefade kard?age mishe lotf konid meghdar roghan begin ..mammon misham

    پاسخحذف
  15. با سلام و عرض خسته نباشید. با توجه به مقدار مواد قالب با چه سایزی مناسبه؟ ممنون

    پاسخحذف
  16. پروين rarvinfm@yahoo.com۱۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۷:۲۷

    سلام عارفه جون دستت درد نكنه

    پاسخحذف