مواد لازم :
کره ۱/۲ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۲ قاشق چایی خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایی خوری
بادام ریز خورد شده به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا کره را همراه پودر قند در ظرفی ریخته خوب هم بزنید تا کرم مانند شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .خمیر را در یخچال ۱ سأعت استراحت دهید . بادامها رادر کیسه فریزر ریخته بکوبید در ماهیتابه به دونه روغن تست کنید . من از این نوع Haselnuss_krokant بادام استفاده کردم چون میدونم در ایران نیست شما به همون مدلی که توضیح دادم تست کنید . پس از استراحت خمیر در یخچال از خمیر به اندازه ۱ قاشق چایی خوری بردارید در بادام تست شده بغلطانید سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید . سینی را در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید .
اینها باید خیلی خوشمزه باشه ، ترکیب بادم واسه اینکارها خیلی لذیذ ه ه ه
پاسخحذفمرسیییییییییییی گیلدا جون . جاتون خالی عزیزم .
حذفخوشمزه به نظر میان عارفه جون ،دستتون درد نکنه
پاسخحذفممنونم ارغوان جون .
حذفعکسهاشو ببین چقدررررر خوشگل و خوشمزن مخصوصا بادوووووووم که منم عاشقشم
پاسخحذفقربونت لیلا جون .
حذفباااز تو وسایل یکتا رو برداشتی عارفههههههههههه؟!!! :)))
پاسخحذفمنم از اینا می خوام در ضمن
نههههه ور نداشتم فقط یک صفحه از مجلهای که مهدش بهش داد رو کندم شکل درست کردم )))))).
حذفجات خالی بود عزیزم .
مرسییییییی
Salam, man mikham in shirini ro dorost konam vali in andaze doroste?
پاسخحذف?
شیر ۱/۲ قاشق چایی خوری?
سولماز عزیز درستش کن دوست عزیز . اندازهها رو درست نوشتم .
حذفakhe arefeh jun 1/2 ghashoghe chay khori ke mishe 2 ghatre :-D vase in porsidam
پاسخحذف-Solmaz