مواد لازم :
ارد 2 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایی خوری
بکینگ سودا 1 قاشق چایی خوری
پودر دارچین 2 قاشق چایی خوری
پودر میخک 1/2 قاشق چایی خوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایی خوری
نمک 1/2 قاشق چایی خوری
وانیل 1 قاشق چایی خوری
کره 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
پوره کدو حلوایی 1 و1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه :
ارد + بکینگ پودر + بکینگ سودا + دارچین + جوزهندی + میخک + نمک را با هم مخلوط و الک کنید . در یک ظرف کره شکر , شکر قهوه ای را با هم مخلوط به ان تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید و سپس پوره کدوحلوایی , وانیل را اضافه وهم بزنید . مخلوط ارد و پودرها را کم کم اضافه کنید . با قاشق از مایه کوکی بردارید در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته با فاصله بچینید کمی با قاشق روی انها را صاف کنید . سینی را در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید .
نکات :
پوره کدو حلوایی ( برای درست کردن پوره کدو : ابتدا کدوها را به قطعات برش دهید و با پوست به همراه آب کمی بپزید بعد از پخت گوشت کدو را از پوستش جدا کنید در ظرفی ریخته و با استفاده از یک چنگال پوره و له کنید . یا اینکه در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید . و یا اینکه با گوشت برقی پوره و له کنید . )
برای دیدن دستورهای بیشتراز کدوحلوایی اینجا رو کلیک کنید .
چقدر عکسات قشنگن عارفه جان ، یه حس پائیزیه خیلی قشنگی میدن ، به به
پاسخحذفکوکی هات هم که دیگه نگو ، مثل همیشه عالییییییییی
قربونت دوستتتتتت جونم .
حذف