۱۳۹۲ آذر ۲۴, یکشنبه

شیرنی مارمالادی دارچینی


مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۴ قاشق چایی خوری
شیر ۱ قاشق سوپ خوری
پودر دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
مارمالاد  بمقدار لازم



ابتدا مواد خشک ( آرد ، نمک ، بکینگ پودر ) با هم مخلوط و الک کنید . در ظرف دیگر کره و شکر را با هم زن برقی بزنید تا کرم مانند شود . شیر و تخم مرغ و پودر دارچین را اضافه کنید و هم بزنید در آخر هم مواد خشک الک شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدستی بدست اید خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و در یخچال به مدت ۱ سأعت استراحت دهید .سپس بعد از استراحت خمیر در یخچال از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بردارید گرد کنید در سینی فر‌ که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید وسط آن را گود کنید کمی‌ مارمالاد در آن بریزید سینی را در فر‌ از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت تقریبی ۱۲ دقیقه قرار دهید .

۸ نظر:

  1. این شما و این هم شیرینی جدید عارفه ، دست گلت درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. و این دوست جونی رز مهربونم . مرسیییییییییییییییی عزیز دلم .

      حذف
  2. من كه بى خود بهت نمى گم استاد شيرينى پزى! خداييش شيرينى هست كه بلد نباشى

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربنتتتتتت شبو جونم . همیشه به من لطف داری عزیزم ...*****

      حذف
  3. dastet dard nakoneh honramand aliye.

    پاسخحذف
  4. قربونتتتت بشم هما جونم .

    پاسخحذف
  5. این مقداری که گفتین من درست کردم ولی خمیرش یکدست نشد چشبنده بود باید آرد اضافه میکردم؟

    پاسخحذف