۱۳۹۲ اسفند ۱۰, شنبه

شیرینی پاپل یا ترک


مواد لازم :
آرد     ٣/٤ پیمانه
پودر شکر    ٣/٤ پیمانه
کره     ١/٤ پیمانه
بکینگ پودر   ١ قاشق چایی خوری
پودر کاکائو    ١/٣ پیمانه
تخم مرغ     ١ عدد
وانیل    ١ قاشق چایی خوری
چیبس شکلات یا شکلات رنده شده    ١/٣ پیمانه
پودر بادام    به میزان لازم



طرز تهیه :
در ابتدا از لیلا جون دوست هنرمندم تشکر میکنم بابت این دستور خوب و خوشمزش . ممنونم عزیزم
آرد و شکر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید . کره را رو حرارت آب کنید پودر کاکائو را اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا یکدست شود . از روی حرارت بردارید و وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید سریع هم بزنید تا یکدست شود . آرد را کم کم به مواد کاکائو اضافه کنید با دست مخلوط کنید چیبس شکلات یا شکلات رنده شده را اضافه کنید . از مواد به اندازه یک گردو بردارید و به صورت یک گلوله در آورد و در ظرف پودر بادام بغلطانید . در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید . سینی را در فر از قبل گرم شده ١٧٠ درجه به مدت تقریبی ١٢ دقیقه قرار دهید تا روی شیرنیها ترک بخورد .


۸ نظر:

  1. بسیار هم عالی عارفه جان ، منم با این دستور درست میکنم همیشه ، چقدر اون خرگوشات رو دوست داااارم :)))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت رز جونم . من با دستور دیگه‌ای هم درست کردم ولی‌ واقعا دستور لیلا جون خیلی‌ خوب و عالی‌ بود خیلی‌ راضی‌ بودم . یکتا که عاشقش شد الان پیشم نشسته عکس این رو که دید دادش در اومد شکمو )))!!! مامان دیگه از اینها نداریم ))))) من می‌خوام !!! راستی‌ این خرگشها قابلت رو نداره عزیزم .

      حذف
  2. عارفه جون خیلی عالیه....من تا حالا درست نکردم....فقط دستور و عکساش رو دیدم و همیشه دلم خواسته :) اما درست خواهم کرد به هر حال یه روزی.... این شیرینی فنلاندی هم هیجان انگیزه.... خیلی قشنگه و حتما خیلی خوشمزه..... دستت درد نکنه با دستور های خوب و عالیت. بوسسسس

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت افسانه جون عزیزم . لطف داری گلم . بوسسسسسس

      حذف
  3. خیلی خوشمزست ... واسه هر کی خیلی شکلات دوست داشته باشه اینو میبرم معمولا :-)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عاطفه جون . تو خودت نمره بیستی عزیز دلم .

      حذف
  4. عارفه جونم سلام.
    دستت درد نکنه مثل همیشه عالی.
    خیلی دوست دارم این شیرینی خوشمزه رو درست کنم. مرســـــــــــــی

    پاسخحذف
  5. من این شیرینی رو درست کردم ظاهر و طعمش خیلی خوب شد ولی بلافاصله خشک شد ، خشک خشک ، از بیسکوییت هم خشک تر! می شه راهنمایی کنید ؟ البته من توی توستر درست می کنم ...

    پاسخحذف