۱۳۹۲ اسفند ۶, سه‌شنبه

شیرینی فنلاندی


مواد لازم :
کره ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چایی خوری
آرد ۲۵۰ گرم
اسانس بادام چند قطره
خلال بادام  ۵۰ گرم
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد


طرز تهیه :
کره را با پودر شکر و اسانس و نمک مخلوط کنید با لیسک این کار را انجام دهید آرد را کم کم ریخته و خمیر درست کنید خمیر وقتی‌ یکدست شد در پلاستیک قرار دهید و در یخچال به مدت ۱ سأعت استراحت دهید . بعد از این مدت خمیر را پهن کنید با کاتر مربع قالب بزنید داخل سینی فر قرار دهید بعد برای قسمت روی شیرینی دوباره خمیر را با همان کاتر مربع قبلی‌ قالب بزنید وسط آن را با کاتر کوچکتر قالب بزنید و خالی‌ کنید تخم مرغ را هم بزنید روی خمیر زیرین با برس بزنید تا باعث چسبیدن دو لایه خمیر شود حالا لایه سوراخ دار را روی خمیر زیرین در سینی فر گذاشتید قرار دهید خلال بادام را با ۲ قاشق سوپ خوری شکر مخلوط کنید سپس روی قسمت خالی‌ وسط خمیر بریزید . سینی را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید . ( در رسپی اصلی‌ اگوش نداره ولی‌ من برای خوشرنگتر شدن روی شیرینی اگوش کردم مخلوطی از ۱ عدد زرده تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چایی خوری زعفران و ۱/۲ قاشق چایی خوری شیر و ۱/۴ قاشق چایی خوری روغن مایع ) .


۱۲ نظر:

  1. عارفه جون چه خوشگل شده مثل یه پنجره خیلی دوست داشتم حتما درست میکنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم سالومه جون . از الان نوش جونت عزیزم .

      حذف
  2. خوشمزه باید باشه ، با زعفران هم که ایرانیش کردی :)))) دستت درد نکنه عارفه جونم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. .آرههههه رزی هم خوشمزه هست و هم خیلی‌ برای عید مناسب هست . قربونتتتت عزیزممم .

      حذف
  3. چه خوشگلن اینا! من عاشق اون بادومهای روشم! دستت درد عارفه جونم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. من همینطور شبو جون بعد از اینکه از فر‌ در آوردم‌شون نمیتونستم به اون بادومهاش ناخنک نزنم هی می‌گفتن بیا منو بخور تقصیر خودشون بود ))))))))))))) در هر صورت جات خالی‌ بود با هم ناخنک بزنیمشون ))))) . مرسییییییییییییییی دوست جون .

      حذف
  4. چه خوب منم فنلاند زندگى ميكنم بابت طرز تهيه ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. چه جالب من خیلی کم شنیدم ایرانی در فنلاند زندگی کنه !!!!! با اینکه میدونم ما ایرانیها همه جای دنیا هستیم . شاد باشید و موفق

      حذف
  5. Salaam. Andazeharo beh paimaneh yah cup mishe begin.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خانومی میتونید توی گوگل سرچ کنید گرم رو به پیمونه تبدیل کنید .

      حذف
  6. خیلی خوبه ، حالا میتونم این شیرینی را اینجا تو فنلاند درست کنم و برای دوستهای فنلاندیم ببرم ، ممنون که دستورش را با ما به اشتراک گذاشتین

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش میکنم زهرا جان . موفق باشی خانومی

      حذف