۱۳۹۳ خرداد ۵, دوشنبه

کیک مرمری


مواد لازم :
کره    ٢٥٠ گرم
شکر     ٢٠٠ گرم
وانیل   ١ قاشق چایی خوری
نمک   ١ پنسه
رنده پوست لیمو    ١ عدد
تخم مرغ    ٤ عدد
آرد     ٤٠٠ گرم
نشاسته ذرت    ١٠٠ گرم
بکینگ پودر   ١ قاشق چایی خوری
شیر    ١٢٥ میلی لیتر
پودر کاکائو   ٤٠ گرم



 طرز تهیه :
ابتدا قالب سایز ٢٨ رو چرب و آرد پاشی کنید . فر را هم ١٨٠ درجه روشن کنید تا گرم شود . کره را با شکر و وانیل در ظرفی ریخته با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم یکدستی داشته باشد . سپس به آن نمک و رنده پوست لیمو را اضافه و مخلوط کنید . سپس تخم مرغها یکی یکی اضافه و مخلوط کنید . آرد , آرد ذرت , بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید . مخلوط آرد ها را همراه با ٨٠ میلی لیتر از شیر به تناوب به مواد قبلی اضافه کنید . سپس مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید . نصفی از خمیر را ساده باقی بمانید نصف دیگه را با پودر کاکائو که با مابقی شیر مخلوط و رقیق کردید مخلوط کنید . ینی یک مایه کیک ساده دارید یک مایه کیک کاکائویی این دو تا مایه کیک را به تناوب در قلبی که قبلا آماده کردید بریزید و قابلب را در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی ٦٠ دقیقه قرار دهید .


۲ نظر:

  1. سلام عارفه جان لطفا مراحل پخت شیرینی ها را میشود با تصویر نشان بدهید ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. چشم عزیزم من چون خیلی از کارها رو قبلا درست کردم از ماراهلشون عکس ندارم . برای کارهای جدید حتما سعی میکنم با مرحله کار باشه .

      حذف