مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم
سیب زمینی ٣ عدد متوسط
پیاز ١ عدد
تخم مرغ ١ عدد
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده ریز کنید و کاملا آب آنها را بگیرید . سپس به گوشت چرخ کرده به همراه نمک و فلفل و زرچوبه اضافه کنید تخم مرغ را هم بریزید خوب مواد شامی را با هم ورز دهید به دلخواه میتونید کمی سبزی معطر خشک و ١ قاشق سوپ خوری آرد سوخاری و یک حبه سیرهم بریزید . سپس در روغن داغ شده با حرارت کم سرخ کنید تا شامی مغز پخت هم شوند . بد از سرخ کردن یا در صفی بگذارد تا روغن اضافه آنها برود و یا روی دستمال آشپزخونه بچینید تا کاملا روغن اضافه شامی ها کشیده شود . من با نون بربری خونگی سرو کردم که دستور نون بربری رو میتونید اینجا ببینید .
چه رنگی هم داره عزیزم ، منکه میدونم نون بربری عارفه پز چیهههه ، عاااالی ، دستت درد نکنه
پاسخحذفنوش جونتون باشه عاطفه جون ،واقعا شامی داغ با بربری داغ دیگه خوشی ازین بیشتر نمی شه .دستتون درد نکنه عزیزم
پاسخحذفاين با كتلت چه تفاوتي داره ؟
پاسخحذفبا کتلت فرقی ندارد.
حذف