مواد لازم :
کره ۱۷۰ گرم
شکر ۲۹۰ گرم
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایی خوری
آرد ۳۸۰ گرم
بکینگ پودر ۲ و ۱/۲ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ۱/۴ قاشق چایی خوری
آب پرتقال تازه ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
طرز تهیه :
کره و شکر با هم زن برقی بزنید پوست پرتقال را هم اضافه کنید . تخم مرغها را خوب در ظرف جداگانه با دور تند ۵ دقیقه بزنید . سپس به مایه کره اضافه کنید ۲ دقیقه دیگر هم بزنید . سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ،بکینگ سودا ) را با هم الک کنید به تناوب همراه با آب پرتقال اضافه کنید . سپس در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید .
به به ،چه هوس انگیز و خوشگله .من عاشق عطر و طعم پرتقالم ،دست گلتون درد نکنه و نوش جونتون
پاسخحذفاگه مواد به پیمانه باشه خیلی راحت تر میشه
پاسخحذفخیلی مقبول معلوم می شود یکبار امتحان میکنم
پاسخحذفخواهر گل اگر در مورد خمیر پیتزا مرا رهنمایی کنید ممنون تان نفیسه
پاسخحذفmamnun ali bod
پاسخحذفعارفه عزیزم ♥ دستت درد نکنه عجب کیکی سالاری !!!! خیلی خوشگل وعالی شده داره جیغ میکشه که خوشمزه است مثل بقیه کارای قشنگت ...خسته نباشی و نوش جون همتون باشه ..♥ ♥
پاسخحذفسلام من این کیک رو درس کردم توش خمیروسفت شد میخواستم علتشو بدونم ممنون
پاسخحذف