۱۳۹۳ مرداد ۳, جمعه

بستی موز و مانگو


مواد لازم :
موز رسیده      ٤عدد
مانگو رسیده    ١ عدد
گردو   ٣ عدد



طرز تهیه :
شاید این سریعترین رسپی هست که من دارم تو وبلاگم مینویسم خخخخخ یعنی برای ٥ دقیقه پیش هست ..... ایده این بستی رو هم از دوستم شادی جون نویسنده وبلاگ یامی یامی گرفتم ممونم عزیزم .
در ابتدا بگم که حتما باید از موزه های خیلی رسیده همونهای که پوستشون قهوی هست استفاده کنید و اینکه مانگو ( انبه ) هم کاملا رسیده و شیرین باشد . موزه ها را ورقه کنید و کنار هم توی یک پلاستیک مناسب بچینید . برای مانگوهم جداگانه همین کار را بکنید و سپس پلاستیک موز و مانگو رو در فریزر به مدت ٦ ساعت قرار دهید بگذارید تا یخ بزنند . سپس بعد از اینکه یخ زدند در غذا ساز همراه گردو بریزید و چند پالس بزنید در ابتدا موزه ها و مانگو های یخ زاده به صورت پودر در میایند و کم کم میبینید که به صورت یک پوره کشدار دار درمیاد به دلخواه میتونید چند قاشق خامه هم بریزید . به همین راحتی و سادگی و خوشمزهگی بستی موزی خواهید داشت . در ضمن این بستی کاملا سفت و غلیظ و کشدار میشود این قیافه آب شده رو هم موقع عکاسی در زیر نور آفتاب به خودش گرفته دددددد .....


۵ نظر:

  1. وای وای وای اینجا رو ببین عارفه جون چه کرده عالی عزیزم
    ترکیبش با مانگو باید عالی باشه دستت طلا خوشگل خانوم
    دلم خواست نوووووش جووووون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونتتتت بشم دوست جونمم جات خالی عزیز دلم .

      حذف
  2. قربونت برم اسمم شادی هست
    ما کجا هنرمند کدبانو پگاه جون کجا ایشون نویسنده اشپزی از دل و جان هستن ...ما انگشت کوچیک ایشون هم نیستیم
    تنها وجه مشترکمون شهر محل سکونتمونه خخخخخ

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خخخخخخ ها ها ها از بس هول بودم که سریع بنویسم و بزارمش تو وبلاگم اشتباه لپی شد توی تایپ منظورم خود خودت بودی جیگر :***** هر دوتا دوست جونم هنرمندی و دوست داشتی و مهربون .....

      حذف