۱۳۹۳ شهریور ۶, پنجشنبه

شیرینی ونیزی چرخی ( رسپیری )


مواد لازم :
 کره     ٢٢٥ گرم
پودر قند     ٥٠ گرم
وانیل    ١/٤ قاشق چایخوری
آرد     ٢٢٥ گرم
 نشاسته ذرت   ٥٠ گرم
 قهوه پودر شده یا نسکافه    به میزان لازم


 طرز تهیه :
کره نرم شده را همراه با وانیل و پودر قند در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا به صورت کرم یکدستی در آید . سپس آرد و نشاسته ذرت را اضافه و مخلوط کنید . در آخر هم پودر قهوه یا نسکافه را بریزید و مخلوط کنید . سپس خمیر را در قیف با ماسوره ستاره بریزید و به صورت حلقه در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله شکل دهید . سینی را در فر ١٧٥ درجه از قبل گرم شده به مدت ٢٠ دقیقه قرار دهید . سپس بعد از پختن وقتی خنک شدند قسمت واست شیرینیها را مارمالاد گذاشته و روی آنها را پودر قند الک کنید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر