مواد لازم :
کره ٢٢٥ گرم
پودر قند ٥٠ گرم
وانیل ١/٤ قاشق چایخوری
آرد ٢٢٥ گرم
نشاسته ذرت ٥٠ گرم
قهوه پودر شده یا نسکافه به میزان لازم
طرز تهیه :
کره نرم شده را همراه با وانیل و پودر قند در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا به صورت کرم یکدستی در آید . سپس آرد و نشاسته ذرت را اضافه و مخلوط کنید . در آخر هم پودر قهوه یا نسکافه را بریزید و مخلوط کنید . سپس خمیر را در قیف با ماسوره ستاره بریزید و به صورت حلقه در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله شکل دهید . سینی را در فر ١٧٥ درجه از قبل گرم شده به مدت ٢٠ دقیقه قرار دهید . سپس بعد از پختن وقتی خنک شدند قسمت واست شیرینیها را مارمالاد گذاشته و روی آنها را پودر قند الک کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر