مواد لازم :
طرز تهیه :
من قبلا برای شما عزیزان دستور میرزا قاسمی را اینجا گذاشته بودم فرقش فقط تو نحوه سرو اون بوده !!!!!!!
ابتدا بادمجونها را کبابی میکنید سپس پوست آنها را بکنید و بعد ساطوری و له کنید .
سیرها را له یا رنده ریز کنید و در روغن سرخ کنید به آن زردچوبه اضافه کنید . حالا دو تا تخم مرغ را هم در این مرحله در سیرهای سرخ شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به صورت خورده در بیایند !!!!!!در صورت دلخواه میتونید کمی رب گوجه فرنگی هم در این مرحله اضافه کنید . حالا بادمجون ساتوری و له شده و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید نمک و فلفل هم ریخته و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست بشند . سپس در ظرف را بگذارید و شعله را هم کم کنید تا میرزا قاسمی جا بیفتد .
نکته : تخم مرغ را میتونید هم به صورت نیمرو درست کنید و هم بزنید در آخر به میرزا قاسمی اضافه کنید و هم میتونید بعد از اینکه گوجه فرنگی و بادمجون را ریختید مستقیم به میرزا قاسمی اضافه و هم بزنید.
عارفه جون عکست با آدم حرف می زنه... هی وای من. میرزا قاسمی باشه با کته و با عطر خوش دودی و ذغالی... چه شود. حتما یک هوای دل انگیز و تمییز مخصوص خطه شمال...
پاسخحذفنوش جونتون عزیزم.
شاد باشی