۱۳۹۳ مهر ۲۴, پنجشنبه

عدسی


مواد لازم :
عدس    ٢ پیمانه
پیاز    ٣ عدد درشت 
سیر    ٢ حبه
رب انار    ١ قاشق سوپ خوری
رب گوجه     ١ قاشق چایی خوری
آب لیمو, نمک و فلفل قرمز ، زردچوبه     به میزان لازم


طرز تهیه :
در ابتدا باید بگم این عدسی بسیاررررر خوشمزه رو میتونید هم با نون برای صبحانه یا شام  و هم همراه با برنج به عنوان  يك وعده غذاى كامل ( ناهار ) میل کنید..
روشى كه من انجام ميدم يعنى از مادر عزيزم ياد گرفتم 😍 اينجورى هست كه عدس را يك يا دو ساعت زودتر ميشوريد و خيس ميكنيد . سپس همراه با مقدار مناسبی آب گرم روی حرارت قرار دهید ( به دلخواه ميتونيد سيب زمينى و هويج خرد شده هم بريزيد ) .


در فاصله اى كه عدس داره ميپزه ميتونيد پیازها را خلالی خرد کنید و سرخ کنید سیر ریز خورد شده را هم به اون اضافه و همراه پیاز ها سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند كمى زردچوبه اضافه و مخلوط كنيد . سپس به سير و پياز سرخ شده رب گوجه فرنگی و رب انار و نمک و فلفل قرمز و کمی آبلیمو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط هم بشوند سپس این مخلوط را در اواسط پخت عدس به آن اضافه کنید حرارت را هم کم کنید و زمان دهید تا غذا جا بیفتد و غلظت دلخواه شما رو بدست بياريد .


نكات : 
براى غلظت عدسى ميتونيد يك قاشق غذا خورى آرد را در كمى آب سرد حل كنيد و به عدسى اضافه كنيد ، و يا مثل من كه هميشه براى غلظتش اينكار رو ميكنم سه تا قاشق غذا خورى جوپرك براى لعابش هم مى ريزم رو انجام بدهيد . 
من هميشه عدسى و خوارك لوبيا رو با نيمرو سرو ميكنم و شديداًاًاً پيشنهاد ميكنم شما هم امتحان كنيد . و همينطور هم گلپر و روغن زيتون هم موقع خوردن فراموش نشود 😋
در ضمن اون نون بربرهایی که تو عکس میبینید رو خودم پختیدم میتونید دستورش رو اینجا ببینید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر