مواد لازم :
آرد ٣/٤ و ٤ پیمانه
پوره کدو حلوایی ٢ پیمانه
تخم مرغ ٢ عدد
کره ذوب شده ١/٤ پیمانه
شکر قهوه ای ١/٣ پیمانه
خمیر مایه ١ قاشق سوپ خوری
پودر دارچین ١ قاشق چایی خوری
پودر میخک ١/٤ قاشق چایی خوری
پودر زنجبیل ١ قاشق چایی خوری
نمک ١ و ١/٣ قاشق چایی خوری
مواد میانی :
شکر ١/٣ + ١/٣ پیمانه
پودر دارچین ٢ + ٢ قاشق چایی خوری
کشمش ١/٢ + ١/٢ پیمانه
تخم مرغ ١ عدد
طرز تهیه :
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید سپس پوره کدو حلوایی و تخم مرغ و کره آب شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا یک خمیر یکدستی داشته باشید . خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید به مدت ١ساعت در جای گرم استراحت دهید . پس از این مدت خمیر را دو قسمت موسوی تقسیم کنید و هر قسمت را به کمک وردنه ٧ در ٩ باز کنید . روی آن را تخم مرغ هم زده شده با برس بمالید روی آن را مخلوط شکر و دارچین بپاشید و کشمش را هم بریزید . اینکار را با خمیر دیگه که کنار گذاشتید هم انجام دهید . خمیر ها را به طور جداگانه در قالب مناسب لوف قرار دهید روی آنها را بپوشانید به مدت تقریبا ٩٠ دقیقه استراحت دهید . بعد از این مدت روی خمیر ها را کره آب شده بمالید و در فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت تقریبی ٣٠ دقیقه قرار دهید .
نکات :
پوره کدو حلوایی ( برای درست کردن پوره کدو : ابتدا کدوها را به قطعات برش دهید و با پوست به همراه آب کمی بپزید بعد از پخت گوشت کدو را از پوستش جدا کنید در ظرفی ریخته و با استفاده از یک چنگال پوره و له کنید . یا اینکه در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید . و یا اینکه با گوشت برقی پوره و له کنید . )
برای دیدن دستورهای بیشتراز کدوحلوایی اینجا رو کلیک کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر