۱۳۹۳ آبان ۲, جمعه

نان رول دارچینی کدو حلوایی


مواد لازم :

آرد       ٣/٤  و ٤ پیمانه
پوره کدو حلوایی     ٢ پیمانه
تخم مرغ     ٢ عدد
کره ذوب شده   ١/٤ پیمانه
شکر قهوه ای   ١/٣ پیمانه
خمیر مایه    ١ قاشق سوپ خوری
پودر دارچین    ١ قاشق چایی خوری
پودر میخک    ١/٤ قاشق چایی خوری
پودر زنجبیل   ١ قاشق چایی خوری
نمک   ١ و ١/٣ قاشق چایی خوری
مواد میانی :
شکر    ١/٣ + ١/٣ پیمانه
پودر دارچین    ٢ + ٢ قاشق چایی خوری
کشمش    ١/٢ + ١/٢ پیمانه
تخم مرغ   ١ عدد



طرز تهیه :
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید سپس پوره کدو حلوایی و تخم مرغ و کره آب شده را اضافه و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا یک خمیر یکدستی داشته باشید . خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید به مدت ١ساعت در جای گرم استراحت دهید . پس از این مدت خمیر را دو قسمت موسوی تقسیم کنید  و هر قسمت را به کمک وردنه  ٧ در ٩ باز کنید . روی آن را تخم مرغ هم زده شده با برس بمالید روی آن را مخلوط شکر و دارچین بپاشید و کشمش را هم بریزید . اینکار را با خمیر دیگه که کنار گذاشتید  هم انجام دهید . خمیر ها را به طور جداگانه در قالب مناسب لوف قرار دهید روی آنها را بپوشانید به مدت تقریبا ٩٠ دقیقه استراحت دهید . بعد از این مدت روی خمیر ها را کره آب شده بمالید و در فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت تقریبی ٣٠ دقیقه قرار دهید .
 نکات :
 پوره کدو حلوایی ( برای درست کردن پوره کدو :  ابتدا کدوها را به قطعات برش دهید و با پوست به همراه آب کمی بپزید بعد از پخت گوشت کدو را از پوستش جدا کنید در ظرفی ریخته و با استفاده از یک چنگال پوره و له کنید .  یا اینکه در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید . و یا اینکه با گوشت برقی پوره و له کنید . )
برای دیدن دستورهای بیشتراز کدوحلوایی اینجا رو کلیک کنید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر