مواد لازم :
موز بزرگ رسیده ٢ عدد
آرد ٣/٤ پیمانه
روغن مایع یا کره آب شده ١/٤ پیمانه
پودر قند ١/٤ پیمانه + ٢ قاشق سوپ خوری
فندوق ریز خورد شده ١/٢ پیمانه
وانیل ١/٢ قاشق چایی خوری
بکینگ پودر ١/٢ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ( جوش شیرین ) ١/٢ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
در ابتدا باید بگم من این مافین های گوگولی و خوشگل رو از روی دست لیلا جون هنرمند ( آشپزخانه کوچک من ) درست کردم که همینجا از لیلا عزیزم تشکر میکنم .
در شروع موزه ها را با یک کهنه یا هر وسیله مناسب دیگه پوره میکنید و سپس همراه با شکر , وانیل و روغن مایع با همزن برقی هم بزنید . در ظرف دیگری مواد خشک ( آرد , بکینگ پودر , بکینگ سودا را با هم مخلوط و الک میکنید به مواد مایه مون اضافه میکنیم . در این مرحله ٢ قاشق سوپ خوری از فندق ( یا به دلخواه گردو ) ریز خورده شده بردارید و کنار بگذارید و بقیه را به مواد مافین اضافه و با لیسک مخلوط کنید . در قالب مینی مافین را کمی با برس چرب کنید از مایه مافین بریزید روی آنها را هم از اون فندقی که کنار گذاشتید بریزید . قالب را در فر ١٧٥ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ٢٥ دقیقه قرار دهید .
ای جان چه گوگولی شدن اینا اولش فکر کردم ترافل هستن خخخخخ نوش جون
پاسخحذف