۱۳۹۴ فروردین ۱۶, یکشنبه

نان چوبی ( Stockbrotteig )


مواد لازم : 
آرد     ۵۰۰ گرم 
خمیر مایه خشک       ۷ گرم 
نمک     ۱/۵ قاشق چایی خوری 
روغن مایع     ۲ قاشق سوپ خوری 
آب ولرم      ۲۵۰ میلی لیتر 
پودر ارگانو    به میزان لازم 
پودر سیر      به میزان لازم

طرز تهیه : 
در ابتدا باید بگم این طرز  پخت نون اینجا خیلی رواج داره به خصوص در پیک نیکها و جشنهای فصلی مدارس بین بچه ها که خیلی این کار رو دوست دارند ..... شما هم میتونید هر وقتی که قرارپیکنیک برید مثل اینکه کبابها روآماده میکنید خمیر را هم درست کنید از روز قبل در یک ظرف در بسته بگذارید و در جای خنک مثل یخچال قرار دهید تا استراحت کند و فردا روی آتیش کباب ها را که درست کردید نان روهم با کمک بچه ها درست کنید . 
برای آماده کردن خمیر در ابتدا تمام مواد خشک ( آرد , خمیر مایه , نمک پودر سر , پودر اورگانو ) را با هم در ظرفی مناسب مخلوط کنید سپس به آن روغن مایع را اضافه کنید و آب را هم کم کم بریزید و خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود سپس چونه بگیرید و در ظرف چرب شد بگذارید تا استراحت کند . نوک چوب را کمی بتراشد تیز شود به دلخواه میتوند فویل بپیچید بعد خمیر را روی آن قرار دهید نکته اینکه خیلی خمیر را کلفت نذارید تا نانها مغز پخت شوند و اینکه روی آتیش با تند هم نذارید تا سریع رویه رنگ بگیرد ولی داخلش نپزد !!!!!! روی آتیش ملایم و مرتب هم چوب رو بچرخونید تا همه جا یکدست پف کند و بپزد . 



۱ نظر:

  1. چه جالب ، تا حالا اصلا نه شنیده بودم و نه دیده بودم ، حتما خیلی بوی خوبی هم می پیچه ، خیلی هم عالی ، نوش جونتون

    پاسخحذف