۱۳۹۴ تیر ۶, شنبه

فلفل شكم پر


مواد لازم : 
فلفل       ۳ عدد 
سینه مرغ        ۱ عدد 
پیاز          ۱ عدد 
سیر      ۲ حبه 
هویج       ۱ عدد 
نخود فرنگی و ذرت     ۱۰۰ گرم 
پنیر موتزارلا ( پیتزا )         ۲۵۰ گرم 
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر کاری        به میزان لازم 
مواد لازم برای سس گوجه :
رب گوجه فرنگی          ۲ قاشق سوپ خوری 
پیاز سرخ کرده         ۱ قاشق سوپ خوری 
آبلیمو و نمک و فلفل       به میزان لازم

این غذا رومن با دو نوع فلفل درست کردم یکبار که شما عکس هر دو رو در زیر میبیند . در ابتدا سینه مرغ را ریز خورد کنید . پیاز رو هم خللالی کنید و همراه با سیر خورد شده سرخ کنید سپس به آن سینه مرغ خورد شده همراه با زردچوبه و پودر کاری اضافه کنید و تفت دهید . در ادامه هویج رنده شده و نخودفرنگی و ذرت و نمک و فلفل را اضافه کنید کمی در ماهیتابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا پخته شوند .

برای سس گوجه هم تمام مواد را مخلوط کنید روی حرارت قرار دهید کمی که تفت خورد به اندازه یک فنجان کوچک آب اضافه کنید  زمان دهید تا غلیظ  شود . کف ظرف مناسب فر سس گوجه فرنگی که درست کردید بریزید و فلفلها را که از وسط برش دهید تخم های آن را در آورید  کف ظرف کنارهم بچینید سپس داخل شکم آنها از موادی که آماده کردید پر کنید . روی آنها را هم با پنیر بپوشانید روی هر کدوم رو من یک دونه قارچ هم گذاشتم . ظرف را در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر