مواد لازم :
فلفل ۳ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد
نخود فرنگی و ذرت ۱۰۰ گرم
پنیر موتزارلا ( پیتزا ) ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر کاری به میزان لازم
مواد لازم برای سس گوجه :
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده ۱ قاشق سوپ خوری
آبلیمو و نمک و فلفل به میزان لازم
این غذا رومن با دو نوع فلفل درست کردم یکبار که شما عکس هر دو رو در زیر میبیند . در ابتدا سینه مرغ را ریز خورد کنید . پیاز رو هم خللالی کنید و همراه با سیر خورد شده سرخ کنید سپس به آن سینه مرغ خورد شده همراه با زردچوبه و پودر کاری اضافه کنید و تفت دهید . در ادامه هویج رنده شده و نخودفرنگی و ذرت و نمک و فلفل را اضافه کنید کمی در ماهیتابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا پخته شوند .
برای سس گوجه هم تمام مواد را مخلوط کنید روی حرارت قرار دهید کمی که تفت خورد به اندازه یک فنجان کوچک آب اضافه کنید زمان دهید تا غلیظ شود . کف ظرف مناسب فر سس گوجه فرنگی که درست کردید بریزید و فلفلها را که از وسط برش دهید تخم های آن را در آورید کف ظرف کنارهم بچینید سپس داخل شکم آنها از موادی که آماده کردید پر کنید . روی آنها را هم با پنیر بپوشانید روی هر کدوم رو من یک دونه قارچ هم گذاشتم . ظرف را در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر