۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۳, دوشنبه

کوکوی سیرک


مواد لازم :
سيرك           نيم كيلو
جعفرى         ٢٥٠ گرم
پياز               ١عدد             
نعنا خشك يا پونه يا اوجى خشك      دو قاشق  
سوپ خورى
تخم مرغ          ٦ يا ٧ عدد
مغز گردو        بمیزان دلخواه 
نمك و فلفل و زردچوبه        به ميزان لازم 


طرز تهيه : 
سيرك رو ريز خرد كنيد ميتونيد به دلخواه از والک هم کمی در
این کوکو استفاده کنید چون فصل اين سبزهاى بهارى و كوهى همزمان با هم هست . میتونید عکس والک را هم با کلیک روی اینجا ببینید .


اين هم عكس سيرك كه در پایین مبينيد . عكسش رو براى دوستانى ميزارم كه با اين سبزيهاى آشنايى ندارنند. 



من سیرک رو از جنگلهای اینجا ( آلمان ) پیدا کردم وچیدم این هم عکسش که مبینید .



سپس جعفرى خرد شده و نعنا خشك ( من از اوجى خشك كه مادرم برام آورده بود استفاده كردم كه فكر ميكنم همون پونه هست) بريزيد . پياز رنده شده و نمك و فلفل و زرچوبه را هم اضافه كنيد كمى همه رو با هم مخلوط كنيد .

 گردوهای ریزخرد کنید و بدلخواه اضافه  کنید . در آخر هم تخم مرغ ها را اضافه كنيد وهم بزنيد (شايد كوكوى شما به تخم مرغ كمتر يا بيشتر نياز داشته باشد خودتون به صورت چشمى از تخم مرغ پنجم به بعد غلظت كوكو رو تنظيم كنيد ).



سپس در روغن داغ شده كوكوها رو هم ميتونيد به صورت يكدست در تأبه ريخته و سرخ كنيد و هم مثل من به صورت قاشقى بريزيد و سرخ كنيد . اين كوكوى بهارى و خوشمزه حتى فقط با سيرك تنها هم ميتونيد درست كنيد و خوشمزه هم ميشود . ترشی لیته بادمجون را هم که در عکس دلبری میکنه رومیبینید میتونید طرز تهیه آن را هم میتونید با کلیک اینجا ببینید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر