مواد لازم :
پودر کاکائو ٣٠ گرم
آب گرم کننده ٦٠ ميلى ليتر
شکلات تلخ ٤٥ گرم
آرد ١٠٠ گرم
بكينگ سودا ( جوش شيرين ) ١/٢ قاشق چایخوری
نمک يك پنسه
کره ( به دماى اتاق رسيده ) ٧٠ گرم
شكر ٨٠ گرم
تخم مرغ ٢ عدد
شیر ٨٠ ميلى ليتر
براى گاناژ :
شكلات تلخ ١٠٠ گرم
خامه ١٠٠ ميلى ليتر
براى خامه شكلاتى و مواد ميانى كيك :
خامه ١٠٠ ميلى ليتر
شكلات ٥٠ گرم
موز ١ عدد
فندق خورد شده به ميزان لازم
نوتلا به دلخواه
طرز تهيه :
در یک کاسه کوچک پودر کاکائو و آب را مخلوط كنيد . شكلات را هم به روش بن مارى و (یا مایکروویو) ذوب كنيد اجازه ميدهد تا خنک شود.
همه مواد خشك ( آرد، جوش شیرین و نمک ) را مخلوط و کنار بگذارید.
در طرف مناسبى کره و شکر را ريخته و خوب هم بزنيد تا كرمى مانند شوند مرحله بعدى اضافه کردن تخم مرغ هست كه اولى را ريخته و خوب مخلوط کنید، پس از آن تخم مرغ دوم را اضافه کنید و هم بزنيد .
سرعت هم زن را كم كنيد و پودر کاکائو با آب حل شده و شکلات ذوب شده. را اضافه كنيد همه مواد را با هم مخلوط كنيد . و در آخر هم به طور متناوب در چند مرحله آرد و شیر را بريزيد تا هر دو تمام شوند .
فر از قبل ١٧٥ درجه سانتى گودا روشن كنيد تا گرم شود . ديواره هاى قالب را چرب كنيد و كف آن را كاغذ روغنى بندازيد مايه كيك را بريزيد .
قالب را در فر گرم شده طبقه وسط به مدت تقريبى ٤٥ تا ٥٠ دقیقه قرار دهيد .
براى آماده كردن خامه كيك :
خامه را روى حرارت قرار دهيد وقتى گرم شد و نزديك جوش آمدن بود شكلات خرد شده را بريزيد و خاموش كنيد . از حرارت برداريد و بگذاريد كاملا سرد و خنك شود . بعد از اينكه سرد شد در يك ظرف يخ بريزيد ظرف خامه سرد شده را روى آن قرار دهيد ( بهتر ظرفى كه خامه داخلش هست أستيل باشد ) به خامه وانيل ، كمى پودر قند ( كمى و زياديش بستگى به ذائقه خودتون داره ) و سفت كننده خامه ( كه فكر كنم در ايران نباشه چون ما اينجا از خامه شُل استفاده ميكنيم احتياج هست ) اضافه كنيد و با همزن برقى هم بزنيد تا حدى كه سفت شود و فرم بگيرد .
موز را هم خرد كنيد وهمچنين فندق را هم همينطور خرد کنید .
براى درست كردن گاناژ :
خامه را روى حرارت قرار دهيد وقتى گرم شد و نزديك جوش آمدن بود شكلات خرد شده را اضافه كنيد حرارت را خاموش كنيد و خوب هم بزنيد بگذاريد كنار تا خنك شود .
حال شما كيك كه پخته شد و كاملا سرد شد را از وسط برش دهيد روى آن كمى شير با برس بماليد روش كمى خامه بزنيد روش موز و فندق قرار دهيد و بدلخواه نوتلا هم بزنيد . لإيه لإيه اين كار را بكنيد تا تمام شود روى كيك رو هم خامه كشى كنيد و كيك رو براى مدت كوتاهى توى فريزر بگذاريد تا خنك بشود سپس در آوريد و روى آن گاناژ سرد شده را بريزيد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر