مواد لازم :
اسفناج
سير
پياز
رب انار
پودر دانه انار خشك ( ناردونه )
يا دانه انار تازه در صورت دسترس
نمك و فلفل و زردچوبه
طرز تهيه :
پياز و سير را خورد كنيد و تفت دهيد به آن كمى زردچوبه هم اضافه كنيد . در نهايت اسفناج ( يا به صورت تازه ، يا يخ زده ، يا يخ زده خامه اى ) هر كدوم رو استفاده كنيد جواب ميده و خوشمزه ميشه به پياز و سير سرخ شده اضافه كنيد . سپس اسفناج را خوب كه تفت داديد در آخر هم نمك و فلفل و پودر انار سايبده ( در صورت دسترس داشتن ) و يا دانه انار تازه و رب انار يا به دلخواه رب آلوچه را اضافه كنيد كمى تفت دهيد تا تفت بخورند و مزه ها با هم مخلوط شوند .
پيشنهاد ميكنم دوستان جنوبي از آب تمرهندى استفاده كنند كه اون هم خوشمزه ميشه 👌
اين خوراك اسفناج خوشمزه رو ميتونيد در كنار غذاهاى مرغى ، گوشتى و يا ماهيچه سرو كنيد. مثلا با تهچین شهمیرزادی که دستورش را میتونید اینجا کلیک کنید و ببینید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر