مواد لازم :
سس مايونز ١ پيمانه
خيار شور ريز رنده شده ٢ قاشق سوپ خورى
پياز ريز رنده شده ١ قاشق سوپ خورى
جعفرى و ترخان ريز خرد شده ١ قاشق سوپ خورى
كيپر ريز خرد شده ١ قاشق سوپ خورى
آبليمو ١/٥ قاشق سرپ خورى
نمك و فلفل سفيد به ميزان لازم
طرز تهیه :
تمام مواد را با هم در ظرفى ريخته و مخلوط كنيد . سپس ظرف را مدت ٣ الى ٤ ساعت در يخچال قرار دهيد تا طعم ها با هم مخلوط شوند .
توضيحات :
✅ اين سس خوشمزه رو با غذاهاى دريايى سرو ميكنند .
✅ اين دستور أصل و اورجينال اين سس خوشمزه هست .
✅طبق تجربه پيشنهاد ميكنم به اين تركيب يك قاشق چايى خورى سس خردل هم اضافه كنيد و همينطور ميتونيد مقدار سس مايونز را نصف كنيد و از نصف ديگر خامه ترش استفاده كنيد.
🍤 توضيحات در مورد ميگوى سوخارى :
ميگو را ميتونيد در آب جوش آمده به مدت خيلى كوتاه چون سفت ميشه بپزيد توجه داشته باشيد دم ميگو را نكنيد براى خوشگل بودن شكل و قيافه اش ! سپس براى سوخارى كردنش دم آن را بگيريد ابتدا در آرد سفيد بزنيد سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخارى كه مزه دارش كرديد به اين صورت كه در آن پودر پاپريكا ، نمك ، پودر سير زديد بغلطانيد ( من به آرد سوخارى كرنفلكس پودر شده هم ميزنم ، شديداً پيشنهاد ميكنم كه دوستان خارج از كشور پفك بادامى پودرشده بزنيد ) و سپس در روغن داغ شده نچندان شناور با حرارت ملايم سرخ كنيد .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر