مواد لازم :
آرد ۲پیمانه
شکر قهوای ۱ و ۱/۲ پیمانه
جو دو سر پرک ۱ پیمانه
کشمش و گردوی ریز خورد شده با هم ۱/۲ پیمانه
روغن مایع گیاهی ۱/۲ پیمانه
شیر یا آب هویج ۱/۲ پیمانه
هویج رنده شده ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱ پینچ
بکینگ پودر ۲ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ( جوش شیرین ) ۱/۴ قاشق چایی خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایی خوری
پودر دارچین ۱/۲ قشجق چایی خوری
جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایی خوری
کنجد و سبوس و جو دو سر پرک ( برای روی مافینها ) به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا باید بگم من این مافینهای خوشمزه رو از دوست خوبم عاطفه جون ( خوشمزه خونه ) یاد گرفتم . من تنها تغییری که دادم اضافه کردن بکینگ سودا و جوز هندی بود . خیلی ممنون عزیزم عالییییییییی بود .
شکر و تخم مرغها در ظرفی ریخته و با هم زن برقی هم بزنید . سپس به ترتیب روغن و شیر را اضافه کنید و هم مخلوط کنید . تمام مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، بکینگ سودا ، نمک ، پودر دارچین ، پودر زنجبیل ، جوز هندی رنده شده ) را با هم مخلوط و الک کنید . در ۲ مرحله به مایه قبلی اضافه کنید و هم بزنید . هویج ها را رنده کنید و به همراه کشمش و گردوی ریز خورد شده اضافه کنید و هم بزنید . در آخر هم جو دو سر پرک را ریخته و مخلوط کنید . در قالب مافین کپسولهای مخصوص مافین را گذاشته داخل آنها را از مایه مافین ریخته روی مافینها را کنجد و جو دو سر پرک و سبوس ( یا از هر کدام که دوست داشتید به دلخواه بریزید من از هر ۳ مورد استفاده کردم ) بریزید . سپس قالب مافین را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار دهید .
ابتدا باید بگم من این مافینهای خوشمزه رو از دوست خوبم عاطفه جون ( خوشمزه خونه ) یاد گرفتم . من تنها تغییری که دادم اضافه کردن بکینگ سودا و جوز هندی بود . خیلی ممنون عزیزم عالییییییییی بود .
شکر و تخم مرغها در ظرفی ریخته و با هم زن برقی هم بزنید . سپس به ترتیب روغن و شیر را اضافه کنید و هم مخلوط کنید . تمام مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، بکینگ سودا ، نمک ، پودر دارچین ، پودر زنجبیل ، جوز هندی رنده شده ) را با هم مخلوط و الک کنید . در ۲ مرحله به مایه قبلی اضافه کنید و هم بزنید . هویج ها را رنده کنید و به همراه کشمش و گردوی ریز خورد شده اضافه کنید و هم بزنید . در آخر هم جو دو سر پرک را ریخته و مخلوط کنید . در قالب مافین کپسولهای مخصوص مافین را گذاشته داخل آنها را از مایه مافین ریخته روی مافینها را کنجد و جو دو سر پرک و سبوس ( یا از هر کدام که دوست داشتید به دلخواه بریزید من از هر ۳ مورد استفاده کردم ) بریزید . سپس قالب مافین را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار دهید .
چه عالی شده...من اما این جو دوسر نفهمیدم چیه!!! همون جو پرک خودمونه؟؟؟
پاسخحذفمرسییییییییییی هانیه جون . آره عزیزم همون جوی پرک که توی سوپ استفاده میکنم هست .
حذفچقدر خوب شدن عارفه جان ، عاشقشون شدم با این عکسای خوشگلت ، انقدر برف اومده ...... دست هردوتون درد نکنه
پاسخحذفخیلی ممنون رز جون . آره برف اومده از نوع جوی پرکی !!!!!!!)))))))) جات خالی دوستم .
حذفعالیه خیلی دلم خواست. میذارمش تو برنامه
پاسخحذفحتما درست کن تکتم جون خوشمزه هست .
حذفاز کامنت گذاشتن تو بلاگ اسپات متنفرم خیلی وقت گیر و اعصاب خورد کنه!!!!
پاسخحذفمیدونم تکتم جون . حق داری گلم .
حذفنوش جونت عزیزم ..... تزئینتم خیلی عالیه
پاسخحذفمرسییییییییی از تو عاطفه جون . خیلی عالییییییییی بودن .
حذفعارفه خانم هنرمند سلام. وبلاگتو دیدم و خیلی ازش خوشم اومد. امیدوارم بتونم از اموزشهای خوبت استفاده کنم. موفق باشی
پاسخحذفسلامممم یاسمن جون . خوشحالم که با شما اشنا شدم . خیلی خوش آمدید به وبلاگ من . با اجازه لینکتون کردم .
حذف