مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایی خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۴ قاشق چایی خوری
پودر دارچین ۳/۴ قاشق چایی خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایی خوری
جوز هندی ۱/۸ قاشق چایی خوری
فلفل قرمز ۱ پنچ
کره ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایی خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۴ قاشق چایی خوری
پودر دارچین ۳/۴ قاشق چایی خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایی خوری
جوز هندی ۱/۸ قاشق چایی خوری
فلفل قرمز ۱ پنچ
کره ۱/۲ پیمانه
شکر سفید ۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایی خوری
پوره کدو حلوایی ۳/۴ پیمانه
باتر میلک ۱/۴ پیمانه
کشمش ۱/۲ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
خلال بادام به میزان لازم
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایی خوری
پوره کدو حلوایی ۳/۴ پیمانه
باتر میلک ۱/۴ پیمانه
کشمش ۱/۲ پیمانه
گردو ۱/۲ پیمانه
خلال بادام به میزان لازم
طرز تهیه :
در یک ظرف عمیق تمام مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، پودر دارچین ، پودر جوز هندی ، پودر زنجبیل ، پودر فلفل قرمز ) را با هم مخلوط و الک کنید . کره را همراه با شکر سفید و شکر قهوه ای در ظرف جداگانه ای ریخته و با هم زن برقی هم بزنید . سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید . پوره کدو حلوایی و باتر میلک را اضافه کنید و با سرعت کم هم زن مخلوط کنید . سپس تمام مواد خشک را که با هم مخلوط و الک کردید در دو مرحله به این مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در آخر هم کشمش و گردوی خورد شده را بریزید ومخلوط کنید . در قالب مافین کپسول های مخصوص مافین بزارید و ۳/۴ هر کدوم را از مایه مافین پر کنید روی آنها خلال بادام بریزید در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.
نکات :
پوره کدو حلوایی :
( برای درست کردن پوره کدو : ابتدا کدوها را به قطعات برش دهید و با پوست به همراه آب کمی بپزید بعد از پخت گوشت کدو را از پوستش جدا کنید در ظرفی ریخته و با استفاده از یک چنگال پوره و له کنید . یا اینکه در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید . و یا اینکه با گوشت برقی پوره و له کنید . ) برای درست کردن باتر میلک :
( اگرباتر میلک در دسترس ندارید ۱/۸ پیمانه شیر را با ۱/۵ قاشق چایی خوری ماست مخلوط کنید )
دوستان عزیز برای دیدن دستورهای بیشتر از کدوحلوایی اینجا رو کلیک کنید .
در یک ظرف عمیق تمام مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، پودر دارچین ، پودر جوز هندی ، پودر زنجبیل ، پودر فلفل قرمز ) را با هم مخلوط و الک کنید . کره را همراه با شکر سفید و شکر قهوه ای در ظرف جداگانه ای ریخته و با هم زن برقی هم بزنید . سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید . پوره کدو حلوایی و باتر میلک را اضافه کنید و با سرعت کم هم زن مخلوط کنید . سپس تمام مواد خشک را که با هم مخلوط و الک کردید در دو مرحله به این مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در آخر هم کشمش و گردوی خورد شده را بریزید ومخلوط کنید . در قالب مافین کپسول های مخصوص مافین بزارید و ۳/۴ هر کدوم را از مایه مافین پر کنید روی آنها خلال بادام بریزید در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید.
نکات :
پوره کدو حلوایی :
( برای درست کردن پوره کدو : ابتدا کدوها را به قطعات برش دهید و با پوست به همراه آب کمی بپزید بعد از پخت گوشت کدو را از پوستش جدا کنید در ظرفی ریخته و با استفاده از یک چنگال پوره و له کنید . یا اینکه در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید . و یا اینکه با گوشت برقی پوره و له کنید . ) برای درست کردن باتر میلک :
( اگرباتر میلک در دسترس ندارید ۱/۸ پیمانه شیر را با ۱/۵ قاشق چایی خوری ماست مخلوط کنید )
دوستان عزیز برای دیدن دستورهای بیشتر از کدوحلوایی اینجا رو کلیک کنید .
خیلی خوشکل و گنبدی شدن.حتما امتحانش میکنم.
پاسخحذفخیلی ممنون شهرزاد جون . از الان نوش جونت عزیزم .
حذفای بدجنس کدو حلوایی شب هالووینه؟ :))))
پاسخحذفنوش جونتون :) خیلی ام عالی شده ***
آرهههههه لاله جون خیلی تابلو بود . خوب چیکار کنم هر چی باهاش درست میکنم تموم نمیشه . مرسییییییی عزیزم .
حذفبه به
پاسخحذفمن که خیلی مزش رو دوست دارم
مرسی
من مثل تو عاطفه جون . خواهش میکنم عزیزم .
حذفیوم یوم ...چه خوشگل چیدی با وان گلها ا ا ا
پاسخحذفمرسی نازنین ، راستی خواستم مافین شکلاتی تهیه کنم دیدم که تو دستورات نیست
لطفا این رو هم بذار ، ولی فقط واسه من :))))))))))
خیلی ممنون گیلدا جون . برای چیدن این گلهای و اکسیشن یک مکافاتی کشیدم هی باد میزد میبوردشون !!!!!))))))
حذفاتفاقا خیلی وقت هست مافین شکلاتی درست کردم تو پیش نویسم هست حتما بزودی میذارمش فقط برای تو گیلدا جونم .
یعنی میشه من اینا رو درست کنم و همینجور گنبدی و گردالی بشه؟؟؟؟؟ :(((((((((((((((
پاسخحذفمی دونم که نمیشه تا فرم رو عوض نکنم نمیشه :((((((
خیلی دیزانت نازه
هانیه جون یک آون تستر بگیر تا هنوز فرت رو عوض نکردی خیلی خوبه چون برقی کارها توش خیلی با کیفیت میشه . همونطور خودت گفتی تنها ایرادی که گنبدی نمیشه همون فرت هست عزیزم . خیلی ممنون عزیزم .
حذفخیلی وقت بود بهت سرنزده بودم عزیزم آخه فیلتر شکن نداشتم. دلم برای هنرهات تنگ شده بود. منم 5شنبه یک کیک کدوحلوایی درست کردم که البته فلفل نداشت. بزودی دستورش رو میذارم.
پاسخحذفمرسیییییییی تکتم جون . من منتظرم از کیک تو هم به طور مجازی بخورم !!!)))))) .
حذفسلام عزیزم
پاسخحذفخیلی وقت بود بعلت نداشتن فیلتر شکن بهت سر نزده بودم. تو چرا بیوفا شدی و منو دوست نداری؟!!!
منم یک کیک کدوحلوایی درست می کنم که البته فلفل نداره! بزودی دستورش رو میذارم
چراااا ندارم عزیزم . یکم درگیر کارهام بودم . حتما میام از چیزهای خوشمزهای که درست میکنی میخورم )))))))
حذفعارفه جون عالیه!!!
پاسخحذفاز اون عالی تر این دیزاین خوشگلته که من خیلی دوسش دارم!!!
دستت طلا خانم با سلیقه!!!
چشمات خوشگل میبینه شبو جونم . خیلی ممنون عزیزم .
حذفعارفه جون سلام. عزیزم قبلا گفتم الان و بعدا هم میگم, هم کارات قشنگه هم مدل عکاسیت.
پاسخحذفدستت درد نکنه خیلی عالی هستند. موفق باشی
خیلی خیلی ممنون یاسمن جون . چشمای خوشگلت قشنگ میبینه عزیزم .
حذفیعنی این سلیقت منو کشته به به
پاسخحذفمرسییییییییییییی لیلا جون . لطف داری عزیزم .
حذفعزیز کارات حرف نداره میشه لطف کنی بگی باترمیلک چی هست
پاسخحذفلطف دارد شما ممنونم . خانومی باترمیلک یک چیزی شبیه ماست شل یا دوغ ب ینمک میشه گفت هست که اعر در دسترس نیست میتونید به این روش درست کنید ١/٨ پیمانه شیر را با ١/٥ قاشق چایی خوری ماست مخلوط کنید .
حذف