مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ پخته ۲ عدد
پودر قند ۶۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
مارمالاد توت فرنگی به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای اگوش
خلال بادام خورد شده ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ پخته را بعد از سرد شدن رنده ریز کنید سپس کره را به آن اضافه کنید با پشت قاشق خوب مخلوط هم کنید سپس پودر قند را اضافه کنید و مخلوط کنید وانیل را هم اضافه کنید در نهایت آرد الک شده را ریخته و با لیسک مخلوط مواد قبلی کنید تا خمیر نرم و یکدستی بدست اید . خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید به مدت ۱ سأعت در یخچال بگذارید . بعد از این مدت خمیر را پهن کنید به قطر نیم سانت خمیر را جفتی قالب بزنید چون این شیرینی مثل شیرینی مارمالاد جفتی روی هم بعد از پخت قرار میگیرند پس باید یکی زیرین ساده و یکی برای روی شیرینی سوراخ دار در نظر بگیرید . شیرینیها را در سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادید به چینید روی آنهایی که برای روی شیرینی سوراخ دار هستند زرده تخم مرغ اگوش کنید روی آن را مخلوط خلال بادام خورد شده و شکر بریزید ( به دلخواه میتوانید از مغزهای دیگر استفاده کنید مثل گردو ، کنجد ، خلال پسته ... ) سپس سینی را در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید . سپس پس سرد شدن روی شیرینی زیرین که ساده هست مارمالاد بریزید روی آن شیرینی که سوراخ دار هست و روی آن خلال بادام دارد را قرار دهید .
عارفه جون دستت درد نکنه ، عزیزم کجایی ؟؟ پیدات نیست ؟؟ !! :(
پاسخحذفممنونم گیلدا جون .
حذفعزیزم میدونی با اتفاقاتی که برای سفره ایرانی افتاد زیاد دل و دماغی نداریم . این رو هم پیشنویس داشتم که گذاشتم .
الهی چه خوشگل و ناز شدن ***
پاسخحذفدستت درد نکنه عارفه جون
قربونت لاله جون .
حذفچه جالب
پاسخحذفبا تخم مرغ پخته تا به حال نشنیده بودم
مرسی عارفه جون
:-)
خواهش میکنم عاطفه جون .
حذفواي عارفه محشر بود!!! مثل هميشه البته! دلم ميخواد دستم و دراز كنم يه دونه بردارم الان!!!!
حذفبر دارم دوست جون . قابل تو رو نداره عزیزم .
حذفچقدر با سلیقه عزیزم ، میدونم اینارو برای عید درست کردی که تو سفره بذاری ............. :***
پاسخحذفممنونم عزیزم . ارههههههه حیف حیففففففففففف
حذفاصلا یادم نیست کجا و کی این دستور رو دیدم و برام خیلی تخم مرغش جالب بود...ولی مهم اینه که اینایی که تو درست کردی استاندارد عارفه نشان داره و صد در صد تضمینی :))
پاسخحذفقربونت هانیه جون . من خودم اولین بار تو مجله هنر آشپزی دیده بودم که کار خانم مرضیه جمشدیان بود .
حذفممنون از زحماتتون... من بارها شیرینی آلمانی یا مشهدی یا مربایی درست کردم ولی هر بار نانها خشک و سفت شدن الان دارم دستور شما رو امتحان میکنم 200 درجه یعنی سانتیگراد ؟
پاسخحذفبله دوست عزیز ۲۰۰ درجه سانتیگراد منظورم هست .
حذفdooste aziz 200 darajeh farenhayt ya santigerad ? misheh lotfan begid kodoomesh ... mamanoon misham
پاسخحذفبله دوست عزیز ۲۰۰ درجه سانتیگراد منظورم هست .
حذفsalam mamnon az tarze tahie in shirini man drost kardam alllllllllllli shod
پاسخحذفسلام عزیزم . قربونت مرجان جون . نوش جونتون عزیزم .
حذفraftam ke dorost konamesh :)
پاسخحذفاز الان نوش جونت عزیزم .
حذف