مواد لازم :
آرد ۳ پیمانه
کره ۱ قاشق چایی خوری
شیر ولرم ۱ پیمانه
مایه خمیر فوری ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چایی خوری
شکر ۱ قاشق چایی خوری
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه :
تمام مواد خشک ( آرد ، شکر ، خمیر مایه فوری ، نمک ) را با هم مخلوط کنید . کره را هم اضافه کنید شیر ولرم را کم کم اضافه کنید خمیر را ورز دهید در جای گرم به مدت ۱/۵ سأعت خمیر را استراحت دهید . سپس از خمیر چانههای به اندازه یک نارنگی بردارید چانه را در ظرف آب میزنیم سپس در ظرف کنجد فرو میبریم سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید . سینی را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرا دهید . دوستان نکته ای که باید اضافه کنم که میزان آب خوری آردها با هم فرق داره اگر دیدید که خمیر موقع ورز دادن سفت هست به مقدار خیلی کم آب ولرم اضافه کنید . برای پختن نون های بهتر به اینجا بروید و قبل از پختن نون مطالعه کنید تا نونهای بهتری بپزید .
چقدر تپلن عارفه ؛ ووووی عاشقشون شدم ؛ دست گلت درد نکن دوست نونوای من :*
پاسخحذفقربونت رز جون . لطف داری عزیزم .
حذفعارفه جونم اگه بگم تو نون پزی و شیرینی پزی لنگه نداری, به خدا اغراق نکردم!
پاسخحذفهر وقت که سر می زنم می بینم از توی آشپزخونه عطر خوش نون و شیرینی میاد که من عاشقششششم!!!!
دستت طلا هنرمند!
مرسیییییییییی مرسییییییییییییی مرسییییییییییییییی شبو جونم .(ریتمیک بخونشون )
حذفای ی ی ی خدا ا ا ا از کجا شروع کنم بخورم ؟؟؟ :))))))))))
پاسخحذفگیلدا جون از همون بالایی که مرکز گل گذشتم تا همه شون عزیزم .
حذفخودمونیم عارفه جون تو نون پختن حرفه ای هستیا؟ <3
پاسخحذفلاله جونم لطف داری عزیز دلم . <3
حذفBeram khune in nuno hatman dorost mikonam,afarin
پاسخحذفRasti un ghesmate avval k gofti ard,...ro makhloot mikonim ba ham,haminjuri ba dast ya na ba hamzan barghi!?
آسیه جون با قاشق هم بزن تا مخلوط بشند . و نکته اینکه میزان آب خوری آردها با هم فرق میکنه اگر دیدی که موقع ورز دادن خیلی خمیر سفت بود خیلی کم آب ولرم اضافه کن عزیزم .
حذفسلام عارفه جون
پاسخحذفامیدوارم از سئوال من عصبانی نشید چون ناشی هستم. چرا مقدار خمیر مایه ها تو نونهای مختلف با هم فرق میکنه با اینکه مقدا آرد تقریبا هم اندازه است؟مثلا همین نون با نون بقوتشن ،خیلی آردشون مقدارش فرق داره و اینجا بیشتره.
ممنون از لطفتون
نون های عارفه پز به به چه عطر و بویی به مشام میرسه
پاسخحذفسلام عارفه جان خسته نباشی ودستت واقعا درد نکنه بخاطر نونای خوشمزت.عارفه جان امکانش هست یکبار دیگه دستور نون با سبزیجات معطر روبزارید لطفا
پاسخحذفعالیه عارفه
پاسخحذف