مواد لازم :
برنج ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۸ پیمانه
کره ۲ قاشق سوپ خوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
خلال بادام ۵۰ گرم
زعفران غلیظ ۱ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
آب سرد ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا برنج را تقریبا ۱۲ سأعت قبل خیس کنید ( اگر برنج خورد شده استفاده کنید بهتر هست ) . من معمولا بعد از اینکه برنج خیس خورد با دست میسابم تا خورد بشه . یک نکته مهم اینکه حتما اگر میخواهید شعله زرد خوبی داشته باشید از بهترین نوع برنج که در بازار موجود هست استفاده کنید . برنج را همراه آب روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته و شکفته شود پس از این زمان شکر اضافه کنید هم نزنید تا ته نگیرد وقت شکر حل شد زعفران را بریزید کره و خلال بادام را ریخته و در اخر گلاب را بریزید در این مرحله در قابلمه بگذارید شعله را کم کنید به مدت ۳۰ دقیقه دم بگذارید . پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کنید و به روش بن ماری(حرارت غیر مستقیم)حل کنید. پودر ژلاتین حل شده رو به شله زرد اضافه کنید و خوب هم بزنید و شله زرد رو از روی حرارت بردارید. داخل قالب مورد نظر کمی آب بریزید به طوری که تمام قسمتهای آن خیس شود آب را خالی کنید شله زرد را که کمی سرد شده داخل قالب بریزید قالب را در یخچال به مدت ۴ سأعت قرار دهید . برای برگرداندن شله زرد به ظرف سرو ابتدا با دست دور آن را از ظرف جدا کنید قالب را تا نیمه در آب گرم فرو برید سپس ظرف سرو را خیس کنید و شله زرد را در آن برگردانید و تزیین کنید . خیس کردن ظرف سرو برای این هست که اگر دسر مورد نظر وسط ظرف برگردانده نشد بتوان آن را جابجا کرد خیس کردن ظرف باعث میشود راحت اینکار انجام شود .
چی میشد الان یکی در خونمون رو میزد و از این شعله زرد ها برامون میاورد؟؟؟
پاسخحذفشبو جونم قربون دستت خواهر اگر براتون آوردنند آدرس ما رو هم بده بگو دوستم چون این عکس مال ۱ سال پیش هست خیلی هوس کرد . ثواب داره یک ظرف برای من هم بیاره !!!!!!!!!)))))))))
حذفیعنی عاشقتم عارفه!!!!!!
پاسخحذفبوووووووس
من بیشتر عزیزممممممم .
حذفبوسس .
چه نااااازه
پاسخحذفچشمات ناز میبینه رز جونم . ممنونم .
حذفخوب بود مرسی
پاسخحذف