۱۳۹۲ شهریور ۱۳, چهارشنبه

کیک صبحانه ۱ تخم مرغی


 مواد لازم :
تخم مرغ  1 عدد
ارد  2 پیمانه
شیر  1 پیمانه
شکر  1 پیمانه
روغن مایع   1/2 پیمانه
اب پرتقال   1/2 پیمانه
رنده پوست پرتقال  1 عدد
بکینگ پودر  2 قاشق چایی خوری
نمک   1 پنسه


 طرز تهیه :
باید در ابتدا از لیلا جون دوست عزیزم تشکر کنم که این کیک خوشمزه را از وبلاگ این دوست هنرمندم  درست کردم .
قالب لوف را چرب و ارد پاشی میکنید و کنار بگذارید . ارد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید . تخم مرغ و شکر و رنده پوست پرتقال را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا یکدست شود . سپس روغن مایع را اضافه کنید به ترتیب شیر و اب پرتقال و ارد را اضافه و مخلوط  میکنید نباید کیک را زیاد هم بزنید . مایه کیک را در قالب لوفی که چرب کردید بریزید و قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی 45 تا 60 دقیقه قرار دهید . این کیک خیلی پف نمیکند بافتش نرم و سفید و یکم مرطوب هست .


۱۸ نظر:


  1. این ١ تخم مرغ چه ها کرده ه ه ه ه :)))))
    دست شما درد نکنه

    پاسخ دادنحذف
  2. به به چه خوشمزست این کیکت ، مثل دستور کیک منه ، فقط وانیل نداره :))))) پس میدونم خیلی خوشمزست ، دست گلت درد نکنه

    پاسخ دادنحذف
  3. این کیک های یک تخم مرغی ، خیلی عالی هستند ،با وجود این که تخم مرغشون کمه ولی خیلی بافت خوبی هم دارند .دستتون درد نکنه و نوش جان

    پاسخ دادنحذف
  4. خیلی عالیه عزیزم :) درجه فر رو نگفتی همون 180 درجه ست آیا؟

    پاسخ دادنحذف
  5. نووووووووووووش جوونت باشه عالی شده عکسها هم 200000

    پاسخ دادنحذف
  6. مرسی حتما امتحان میکنم

    پاسخ دادنحذف
  7. شما نمره 20 هستید

    پاسخ دادنحذف
  8. با سلام.یه سوال داشتم..منظورتون از پیمانه چیه؟یه استکان یا لیوان؟و اینکه من هر کاری میکنم پف کیکم میخوابه..اشکال کارم کجاست؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست عزیز منظور از پیمانه و قاشقهایی که گفته میشه تو رسپیها آنهایی هست که مخصوص قنادی هست که میتونید به همین نام از فروشگاهای لوازم قنادی تهیه کنی‌ .
      در مورد خوابیدن پف کیک وقتی‌ قالب رو توی فر گذاشتید به هیچ عنوان در فر‌ تا نیم ساعت اول پخت باز نکنید و حتما مواد اولیه که استفاده میکنی‌ مثل کره و تخم مرغ سرد نباشه یعنی‌ به دمای محیط رسیده باشه ....

      حذف
  9. مرسی عزیزم کیک فوق العاده یی شد لیلا جون

    پاسخ دادنحذف