مواد لازم :
آواکادو ٢ عدد
آبلیمو ٣ قاشق سوپ خوری
گشنیز خورد شده ٣ قاشق سوپ خوری
سیر له شده ١حبه
فلفل چیلی ١ عدد خورد شده
گوجه فرنگی ١ عدد
پیازچه یا پیاز ١ عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه گواکاملو به میزان لازم
طرز تهیه :
قبل از اینکه طرز تهیه رو بگم باید از گیلدا جون تشکر کنم که من این پیش غذا رو از اون یاد گرفتم .
آواکادو رو از واسط با چاقو برش بزنید و گرفتن هر کدوم از برش ها در دو دست و بپیچانید اون هم به جهت مخالف به دور هسته به راحتی از هسته جدا میشه . سپس با قاشق داخل آنها را خالی کنید . و با کمک چنگال خوب له و پوره کنید . سپس یا پیازخورد شده ، گوجه فرنگی خورد شده ، ، فلفل چیلی خورد شده ، گشنیز خورد شده مخلوط کنید . به آن نمک و فلفل و درصورت دسترس بودن ادویه گواکاملو را ریخته در آخر هم آبلیمو را بریزید .موقع سرو هسته آواکادو را وسط آن قرار دهید چون معتقد هستند آبلیمو و هسته آواکادو در این پیش غذا باعث حفظ رنگ و خوشرنگ شدن رنگ آواکادو میشه . من با چیبس ترتیلا سرو کردم .
به به ، پست جدید از عارفه جان ؛ چقدر خوشگله ، من عاااااشق آواکادو هستم ؛ پس لطفا برای منم کنار بذار ؛ دست گل هردوتون درد نکنه
پاسخحذفقربونت رز جون . بیا عزیزم برات نگه داشتم .
حذفبه به ، نوش جونتون عارفه جون
پاسخحذفراست میگی با این چیپس ها خیلی میچسبه
خانومی کم پیدا هستی ؟؟ کجایی ، ؟؟ همه چیز روبراه هست ؟
دستت درد نکنه گیلدا جون .
حذفقرارداد اینترنتم تمام شده بود تا دوباره اینترنت بگیرم یک مدت طول کشید .
چه راحته و چقدر هم خوشمزه!
پاسخحذفعارفه جون من عاشق این دیزاین اتم! خیلی تکن!
قربونت شبو جونم . لطف داری عزیزم . چشمت قشنگ میبینه عزیزم .
حذفمنم هم اواكادو دوس دارم هم گواكامول زيادم درست مي كنم ولي اين جريان هسته وسطش و اولين باره مي شنوم
پاسخحذفبرام جال بود :)) مرسي
نوش جونت لاله جون . من هم از گیلدا جون یاد گرفتم برای من هم جالب بود .
حذفبه به به نظر که خیلی خوشمزست مرسی عزیزم
پاسخحذفقربونت لیلا جون . ممنونم عزیزم
حذف