مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم
بادمجون درشت ٢ عدد
سیب زمینی خام رنده شده ٢ عدد درشت
پیاز ١ عدد
سیر ٢ حبه
جعفری تازه خورد شده ٢ قاشق سوپخوری سر پر
نعنای تازه خورد شده ١ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری ٢ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ١ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
یعنی از خوشمزه بودن این شامی هرچی بگم کم گفتم !!!!! دیگه خودتون میدونید که تو هرچیزی که بادمجون اون هم از نوع کبابیش به همراه سیر باشه میشه یک طعم جادوی !!!)))) . غذاهایی که با بادمجون کبابی شده میتونید درست کنید مثل میرزا قاسمی , بورانی بادمجون , ترشی لیته بادمجون , کشک بادمجون رژیمی !! , همین شامی بادمجون .
طرز تهیه :
خوب بریم دستور تهیه این شامی برای شما عزیزان بنویسم که خیلی راحت و در این و حال خوشمزه هم هست . ابتدا بادمجون رو کبابی کنید و پوست آنها رو بکنید و خوب ساطوری و له کنید . سیب زمینی ها رو هم رنده ریز کنید و کاملا آبش رو بگیرید . پیاز رو هم رنده کنید و آب اون رو هم خوب بگیرید . در ظرف گود مناسبی گوشت چرخ کرده , پیاز و سیب زمینی آب گرفته شده , بادمجون کبابی شده , سیر رنده شده , نعنا و جعفری خورد شده , آرد سوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را بریزید و خوب ورز دهید تا مایه شامی یکدست شود . در تابه مناسبی روغن مایع ریخته روی حرارت قرار دهید تا گرم شد از مایه شامی به اندازه دلخواه بر دارد و فرم دهید و در روغن سرخ کنید . هم میتونید با برنج سرو کنید و هم مثل من با نون بربری گرم خونگی سرو کنید .
به نظر عالی میاد عارفه جون
پاسخحذفمن که عاشق بادمجونم :)
جاتون خالی مریم جون . خیلی خوشمزه بود .
حذفواقعا خوشمزست ، منم بادمجون دوست ، به به ، اکثرا این مدلی درست میکنم بجای کتلت و شامی معمولی :))))) نوش جونتون ....
پاسخحذفخوب رز جونی خیلی خوش سلیقه ای عزیزم چون واقعا خوشمزه میشه مخصوصا برای عشاق بادمجون مثل منو و تو ))))
حذفعارفه جون خیلی خوبه. منم عاشق بادمجون کبابی توی غذام.... حتما در اینده درست می کنم....ممنون :)
پاسخحذفافسانه جون حتما اینکار رو انجام بده که میره تو لیست غذای هفتگیت عزیزم . از الان نوش جونت عزیزم .
حذفباز صحبت بادمجون شد و من و رزک هم سر و کلمون پیدا شد :))))
پاسخحذفای جونمممممم گیلدا عزیزم خوب خوش سلیقه هستید شما دوست جونام )))))
حذفعارفه جونم يعنى دل ضعفه گرفتم! منم عين گيلدا و رزى عشق بادمجونم
پاسخحذفمن عاشق تو دوست مهربونممممم هستم . بووسسسس
حذفدستاى گلت درد نكنه عزيزم! حتما درستش مى كنم! بووووووووووووووس
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزممممممم . از الان میگم نوش جونتون عزیزم .
حذفدلم تنگ شده بود واسه کارای خوشگلت عارفه....اخخخخخ عزیرم چشام پر اشک شده بخدا...قربونت برم من...خیلیییی دوست دارم...این شامی رو حتما اینبار به عشق خودت درست میکنم...قربپن سلیقه و هنرت گلم
پاسخحذفهانیه عزیزمممممممممممم منم خیلی دوست دارم مهربونم تو دقیقا میدونی من الان چه حسی دارم چون پا به پای من تو این چند سال بودی ممنونممممممم از دلگرمیت و انرژی مثبتی که به من میدادی عزیز دلمممم قربونت بشم دوست غمخوار من میبوسمتتتتتت .
حذفهر وقت درستش کردی عزیزم خیلی یادم کن جیگر از الان نوش جونتون عزیزم .
دست شما خانم با سلیقه وخوش ذوق درد نکند . این شامی بدلیل خام بودن سیب زمینی آیا بعد از سرخ شدن احتیاج به دم شدن برار
پاسخحذفندارد. باتشکر.
خواهش میکنم دوست عزیز .
حذفنههه احتیاج به دم کردن نداره چون سیب زمینی رو با رنده ریز میکنید خیلی سریع و زود میپزه .