۱۳۹۳ اردیبهشت ۸, دوشنبه

آش گوجه سبز



مواد لازم :
گوجه سبز  ٥٠٠ گرم
گوشت گوسفند یا گوساله    ٢٥٠ گرم
سبزی آش   ١ کیلو پاک نکرده
بلغور یا جوی پرک     ١/٥ پیمانه
لوبیا    ١ پیمانه
نخود   ١/٢ پیمانه
لپه    ١/٤ پیمانه
برنج   ١/٢ پیمانه
نعنا داغ     به میزان لازم
پیاز داغ    به میزان لازم
سیر داغ    به میزان لازم
رشته آش   به دلخواه


طرز تهیه :
بهاراومده با یک عالمه نوبرونه های خوشمزه یکیش مثل همین گوجه سبز .....
برای درست کردن این آش خوشمزه شما ابتدا گوشت را با همراه با آب و پیاز بپزید بعد از اینکه پخته شد گوشتها را از آب در آورید و ریش ریش کنید . آب گوشت را هم از صافی رد کنید . در یک قابلمه بزرگ آب گوشت + گوشت ریش ریش شده + برنج خیس خورده + بلغور خیس خورده , آب همه رو با هم روی حرارت قرار دهید . زمان دهید که برنج کاملا پخته و له شوند و بلغورها هم پخته شوند . سپس لپه نیم پز شده , نخود و لوبیای پخته شده را هم اضافه به همراه سبزی خورد شده و تقریبا ٢ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید . حرارت رو کم کنید زمان دهید تا آش جا بیفتد . در این فاصله نیمی از گوجه سبزها را همراه کمی آب بپزید سپس از صافی راد کنید تا هسته و پوست آن جدا شود اون عصاره ای که بدست اومده را همراه پیاز داغ فراون و سیر داغ و نعنا داغ به آش اضافه کنید به دلخواه کمی رشته آش هم میتونید بریزید که به صورت نرمال این آش رشته نیاز نداره والی من خودم هوس کرده بود و ریختم )))))) !!!! . در آخر هم گوجه سبزه ها را بریزید نگذاارید زیاد در آش بجوشند و له شوند .
رشته آش شامل ( تره + جفری + اسفناج + کمی شوید و گشنیز ) میباشد .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر