۱۳۹۳ تیر ۱۷, سه‌شنبه

کیک پرتقالی




مواد لازم :
کره ۱۷۰ گرم
شکر ۲۹۰ گرم
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایی خوری
آرد ۳۸۰ گرم
بکینگ پودر ۲ و ۱/۲ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ۱/۴ قاشق چایی خوری
آب پرتقال تازه ۱ پیمانه
تخم مرغ  ۳عدد


طرز تهیه :
کره و شکر با هم زن برقی بزنید پوست پرتقال را هم اضافه کنید . تخم مرغها را خوب در ظرف جداگانه با دور تند ۵ دقیقه بزنید . سپس به مایه کره اضافه کنید ۲ دقیقه دیگر هم بزنید . سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ،بکینگ سودا ) را با هم الک کنید به تناوب همراه با آب پرتقال اضافه کنید . سپس در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید .




۷ نظر:

  1. به به ،چه هوس انگیز و خوشگله .من عاشق عطر و طعم پرتقالم ،دست گلتون درد نکنه و نوش جونتون

    پاسخحذف
  2. اگه مواد به پیمانه باشه خیلی راحت تر میشه

    پاسخحذف
  3. خیلی مقبول معلوم می شود یکبار امتحان میکنم

    پاسخحذف
  4. خواهر گل اگر در مورد خمیر پیتزا مرا رهنمایی کنید ممنون تان نفیسه

    پاسخحذف
  5. عارفه عزیزم ♥ دستت درد نکنه عجب کیکی سالاری !!!! خیلی خوشگل وعالی شده داره جیغ میکشه که خوشمزه است مثل بقیه کارای قشنگت ...خسته نباشی و نوش جون همتون باشه ..♥ ♥

    پاسخحذف
  6. سلام من این کیک رو درس کردم توش خمیروسفت شد میخواستم علتشو بدونم ممنون

    پاسخحذف