مواد لازم :
سفیده تخم مرغ ٦ عدد
پودر قند ١ پیمانه
آرد ١ و ١/٢ پیمانه
نشاسته ذرت ٢ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ١ قاشق چایی خوری
نمک ١/٤ قاشق چایی خوری
دانه خشخاش ( mohen ) ( poppy seeds ) ٢ قاشق سوپ خوری
رنده پوست لیمو ١ قاشق چایی خوری
آب لیمو ١ قاشق سوپ خوری
کره ذوب و سرد شده ٣٠ گرم
طرز تهیه :
سفیده تخم مرغ را با سرعت متوسط هم بزنید تا سفت و سفید شود . در حین هم زدن ٢ قاشق سوپ خوری از پودر قند را بریزید . سپس در بقیه پودر قند را با آرد و نشاسته ذرت , نمک , خشخاش و بکینگ پودر مخلوط و سپس نصفی از سفیده ها که فرم دادید را اضافه کنید و هم بزنید آب لیمو را همراه با رنده پوست لیمو اضافه کنید و به آرامی به صورت دورانی هم بزنید و مخلوط کنید سپس بقیه سفیده تخم مرغ را بریزید و در آخر هم کره ذوب و سرد شده را اضافه و مخلوط کنید . قالب مناسب تو خالی را با کره چرب و آرد پاشی کنید مایه کیک را بریزید سپس در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ٣٠ تا ٤٠ دقیقه قرار دهید .
جالب بود ، تا حالا فقط با سفیده کیک درست نکردم ، بافتش هم خوب شده ، دستت درد نکنه عزیزم
پاسخحذفعالیه عارفه خانوم هنرمند
پاسخحذف