مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲۰۰ گرم
آب لیمو تازه نصف یک لیمو
رنده پوست لیمو نصف یک لیمو
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
بکینگ پودر ۱قاشق چایی خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایی خوری
نمک ۱ پنسه
جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایی خوری
گلابی ۲ عدد درشت
مواد لازم برای رویه کیک :
شکر قهوه ای ۲ قاشق سوپ خوری سر پر
پودر دارچین ۲ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
در ابتدا باید بگم این کیک خیلی خوشمزه بود از من گفتن بود و از شما ها هم سریعا درستیدند خخخخخ
برای درست کردن این کیک خوشمزه در شروع کره و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو و آب لیمو را با هم در ظرفی بریزید و با هم زن برقی هم بزنید . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . در آخر هم تمام مواد خشک ( آرد , نمک , بکینگ پودر , پودر دارچین , رنده جوز هندی ) با هم در ظرفی مخلوط کنید و به مواد کیک اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی داشته باشید .
قالب گرد ۲۶ سنتی را چرب کنید و کف آن را هم کاغذ روغنی قرار دهید مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس گلابیها را که پوست کندید و ورقه کردید را روی خمیر بچیند و روی گلابیها را با مواد رویه ( شکر قهوه ای + دارچین مخلوط شده ) بپوشانید . قالب را در فر ۱۷۵ درجه از قبل روشن و گرم شد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار دهید .
حتما خوشمزست ، هم ظاهرش ، هم ترکیب دارچین و گلابی عالیه، دست گلت درد نکنه
پاسخحذف