مواد لازم :
کره ۱۷۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
شکر سفید ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۲ قاشق چایی خوری
آرد ۲۵۰ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق چایی خوری
جوش شیرین ( بکینگ سودا ) ۱ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری
چیبس شکلات ۲۲۵ گرم
طرز تهیه :
کره را در ظرفی مناسب بریزید ۱ دقیقه هم بزنید تا صاف و یکدست شود . سپس به آن شکر سفید و شکر قهوه ای را اضافه کنید هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و رنگش هم روشن شود . تخم مرغ و وانیل را بریزید و هم بزنید . در ظرفی دیگر تمام مواد خشک ( آرد , آرد ذرت , جوش شیرین , نمک ) را مخلوط کنید . کم کم در حین هم زدن مایه کره ای مواد خشک مخلوط شده را اضافه کنید . در آخر هم چیبس شکلات را اضافه و با لیسک مخلوط کنید . خمیر بدست آمده را در کیسه پلاستیک بگذارید و در دمای آشپزخونه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید . پس از این مدت کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه یک قاشق چایی خوری بردارید و با فاصله بچیند و سینی را در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه قرار دهید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر