مواد لازم :
شکر ۱/۲ پیمانه ( ۱۰۰ گرم )
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پودر بادام ۱ پیمانه ( ۱۲۰ گرم )
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
کره آب شده ۱۵۰ گرم
گلاب ۱/۴ پیمانه
هل ساییده شده ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت:
گلاب ۱/۴ پیمانه ( ۶۰ میلی لیتر )
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه
عسل ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
شکر و تخم مرغ را با همزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید . سپس گلاب و هل را اضافه میکنیم بعد از کمی هم زدن بکینگ پودر را با آرد مخلوط والک کنید و به مواد اضافه کنید دراین مرحله فقط در حد یکدست شدن مواد هم میزنیم . سپس در آخر هم پودر بادام را اضافه و با لیسک مخلوط کنید . مواد را در قالب ۲۰ در۳۰ که قبلا چرب کردید بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه تا رویه کیک طلایی شود قرار دهید . وقتی که کیک پخت از فر در آورید و بزارید تا کاملا سرد شود سپس شربت داغ را روی کیک سرد بریزید همانطور کیک را ۱ تا ۲ ساعت کنار بگذارید تا خوب شربت به خورد کیک برود .
طرز تهیه شربت:
شکر وآب را روی حرارت قرار دهید وقتی شکر حل شد عسل را اضافه میکنیم و بعد گلاب را بریزید وقتی مواد یکی دو جوش زد شربت آماده است دراین مرحله به دلخواه مقداری زعفران به این شربت اضافه کنید .
نکته :
قالب این کیک فقط باید چرب بشه نیاز به کاغذ اندختن کف قالب نیست .
عارفه تو فقط نشستی که دل منو آب کنیااااا ، دختر خیلی خوب شده ، خیلی خوشرنگ و صد البته خوشمزه ، نوش جونتون دوست هنرمندم :*
پاسخحذفاين همون نون شربتيه قزوينياست؟
پاسخحذفsalam ye soal dashtam
پاسخحذفin peimane andazash cheghad hastesh. ma inja az (dl) estafade mikonim.
hali mohfaq bashid
حذف