مواد لازم :
آرد ۲ و ۳/۴ پیمانه
کرم تار تار ۲ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ۱ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۴ قاشق چایی خوری
کره ۱ پیمانه
شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
پودر دارچین ۲ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
در ابتدا فر را ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود . سپس تمام مواد خشک ( آرد , کرم تار تار , بکینگ سودا , نمک ) را با هم مخلوط و الک کنید . در ظرفی مناسب کره نرم شده و شکری که دانه ریز باشه بریزید و با هم زن برقی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا کرمی و یکدست شوند . سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند . سپس مواد خشک را که با هم مخلوط کردید را بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند . در ظرفی دیگر ۱/۴ پیمانه شکر را با پودر دارچین مخلوط کنید . از مایه شیرینی به اندازه ۱قاشق سوپ خوری بردارید و در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید . سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله ( حتما با فاصله باشه چون در حین پخت پهن میشود ) بچینید . سینی را در فر گرم شده به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه قرار دهید . دقت کنید بعد از پخت این شیرینیها نرم هستند کمی که سرد و سفت شدند از سینی خارج کنید و روی یک صفحه توری بگذارید تا کاملا سرد شوند .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر