۱۳۹۴ دی ۱۸, جمعه

شیرینی دارچینی


مواد لازم :
آرد           ۲ و ۳/۴ پیمانه 
کرم تار تار       ۲ قاشق چایی خوری 
بکینگ سودا      ۱ قاشق چایی خوری 
نمک        ۱/۴ قاشق چایی خوری 
کره        ۱ پیمانه 
شکر      ۱ و ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ       ۲ عدد 
وانیل          ۱ قاشق چایی خوری 
شکر         ۱/۴ پیمانه 
پودر دارچین        ۲ قاشق چایی خوری 


طرز تهیه : 
در ابتدا فر را ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود . سپس تمام مواد خشک ( آرد , کرم تار تار , بکینگ سودا , نمک ) را با هم مخلوط و الک کنید . در ظرفی مناسب کره نرم شده و شکری که دانه ریز باشه بریزید و با هم زن برقی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا کرمی و یکدست شوند . سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند . سپس مواد خشک را که با هم مخلوط کردید را بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند . در ظرفی دیگر ۱/۴ پیمانه شکر را با پودر دارچین مخلوط کنید . از مایه شیرینی به اندازه ۱قاشق سوپ خوری بردارید و در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید . سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله ( حتما با فاصله باشه چون در حین پخت پهن میشود ) بچینید . سینی را در فر گرم شده به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه قرار دهید . دقت کنید بعد از پخت این شیرینیها نرم هستند کمی که سرد و سفت شدند از سینی خارج کنید و روی یک صفحه توری بگذارید تا کاملا سرد شوند . 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر