۱۳۹۱ فروردین ۲۸, دوشنبه

نان خامه ای


مواد لازم :
کره  ۱۲۰ گرم
آرد  ۱۵۰ گرم
آب   ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
نمک ۱پینچ


 در ابتدا آب و نمک کره را در قابلمه مناسب ریخته روی حرارت قرار دهید وقتی‌ به جوش آمد به یکباره آرد را اضافه کنید با قاشق چوبی هم بزنید تا به صورت خمر در اید توجه داشته باشید باید حرارت کم باشد . خمیر را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود . برای سرد شدن خمیر از یخچال اصلا استفاده نکنید در دمای محیط قرار دهید . سپس تخم مرغ را یکی‌ یکی‌ اضافه کنید تا خوب جذب خمیر شوند .سپس در قیف ریخته در سینی فر‌ که کاغذ روغنی انداختید با فاصله شکوفه بزنید در فر‌ از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰  درجه قرار دهید و به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بپزید . بعد از اینکه نونها خنک شدن ته آنها رو سوراخ کنید و از خامه فرم گرفته پر کنید .


۱۳ نظر:

  1. ای جونم ...... دستت درد نکنه همسایه
    چه خوشکل درشون آوردی

    پاسخحذف
  2. من فکر میکردم نان خامه ای حتما بگینک پودر یا مایه خمیر میخواد تا پف کنه حتما اینو درست میکنم خیلی عالی به نظر می اد ممنونم از شما برای دستور خوبتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم برشتوک جون . امیدوارم درست کنی‌ و لذتش رو ببری عزیزم .

      حذف
  3. Age mishe tozih bedin lotfan ....1 peimane ....Iani Chand Mili litr...ia Chand geram...ia Chand cici ...man hamishe ba andazegiri ba
    Peimane moshkel daram...Merci ...Merci ...arezou

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آرزو جون کار با پیمانه خیلی‌ راحت هست میتونی‌ پیمانه مخصوص رو از لوازم قنادی تهیه کنی‌ یا اینکه یک لیوان ساده دسته دار شیشه‌ای که به لیوان فرانسوی معروف هستند برای اینکار استفاده کنی‌ ولی‌ باید اگر آرد رو با اون اندازه میزنی‌ باید شیر یا شکر هم با همون سایز لیوان اندازه بزنی . با این‌حال برای شما چند لینک از تبدیل اندازه گیریها میفرستم .
      http://ashpazoon.blogspot.de/search/label/%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C
      http://www.yemalilar.com/search/label/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%20%D9%87%D8%A7
      http://ashpaziforsanambanoo.blogspot.de/search/label/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%A7

      حذف
  4. سلام عارفه جون.
    مرسییییی از لطفت برا دستور اما میشه لطف کنی دستور خامه فرم گرفته شدهرکه باید توش بریزبم رو هم برامون بنویسی. ممنون از لطفت:*

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسا جون من برات از وبلاگ دستم لاله جون لینک طرز شیرین کردم خامه رو میفرستم میتونی‌ از روی اون درست کنی‌ عزیزم .
      http://sabzotorsh.blogspot.de/2012/08/blog-post_8895.html

      حذف
  5. سلام عارفه جون
    من همین الان درست کردم و با همسرم خوردیم. دستت درد نکنه. اما خانمی یه کم بوی تخم مرغ میداد. و من نمیدونستم که بتید بعد از کار از بالا هم حرارت داد. چون ظاهرا تو عکس شما هم از بالا حرارت دادید. چند دقیقه باید این کار و کرد؟ آیا وقتی داغه از بالا حرارت میدین؟ راستی من بجای خامه فرم داده شده، توش خامه عسل کاله ریختم. برا یه جمع دو نفره و درس کردن سریع از هیچی بهتر بود ;-) ... بازم ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسا جون برای بوی تخم مرغ میتونی‌ از وانیل یا اسانس استفاده کنی‌ تا بوی زخم تخم مرغ رو بگیری . در مورد حرارت عزیزم طبقه وسط فر‌ حرارت بالا و پایین همزمان باید استفاده کنی‌ . در مورد خامه و اصل که داخل نونها رو پر کردی کار خوبی‌ کردی یک مزه متفاوت دادی بهشون . نوش جونتون عزیزم .

      حذف
    2. مرسی. دفعه بعد وانیلش رو بیشتر میکنم.در مورد فر باید بگم: آخه فر من همزمان نمیشه. یا از بالا حرارت میده یا از پایین. شایدم بعده پنج سال هنوز نمیدونم که از دو بر حرارت میده :-D در هر صورت مرسی از لطفت :-*

      حذف
    3. خواهش می‌کنم عزیزم .

      حذف
  6. سلام ممنون از پستهاي خوبتون براي اضافه كردن تخم مرغها بايد از همزن خمير استفاده كرد يا ميشه با يك ليسك هم زد

    پاسخحذف