۱۳۹۱ اردیبهشت ۲۲, جمعه

کیک کشمش و گردو



مواد لازم :
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱۵۰ گرم 
کره ۱۰۰ گرم 
پودر قند ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایی خوری 
گردوی خورد شده ۲ قاشق سوپ خوری
کشمش ۲ قاشق سوپ خوری 
خلال پرتقال شیرین شده  ۱ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه :
کره را همراه پودر قند هم بزنید . تخم مرغ‌ها را زرده و سفیده جدا کنید . زرده‌ها را دانه دانه به مخلوط کره و شکر اضافه کنید بعد از ریختن هر زرده خوب هم بزنید سپس بعدی را بریزید . سفیده‌ها را در ظرفی‌ جداگانه خوب هم بزنید تا سفید و پفکی شود . بکینگ پودر و وانیل و کشمش و گردو و خلال پرتقال شیرین شده که به اندازه کشمش‌ها خورد کردید را داخل مایه کیک بریزید و مخلوط کنید نیمی از سفیده را هم ریخته به آرامی مخلوط کنید آرد را الک کنید به یکباره همه آرد را داخل مایه کیک بریزید هم بزنید بقیه سفیده‌ها را اضافه کنید مخلوط کنید مای کیک را دخل قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته سپس قالب را در فر‌ از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم . سپس بعد از پخت وقتی‌ کیک سرد شد از قالب خارج کنید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر